-
Witam
popatrzyłem sobie na wasze fotki no i aż strach pokazać swoje :)
fotki ktore pokaze podobaly sie znajomym najbardziej.
dwie pierwsze fotki zrobione jeszcze Canonem A70, pierwsza w styczniu 2004 a druga w lutym 2004. trzecia fotka to już zrobiona nowym nabytkiem czyli 350D.
1.
2.
3.
czekam na krytykę.
pozdrawiam
-
Miałam ten sam problem, wasze fotki podziwiam od miesięcy, ale niech tam, chyba nie zjecie. W końcu temat brzmi nie "wasza dobra fotka" , ale "wasza najlepsza fotka" a to nie to samo. Mam nadzieje, że te pierwsze na mnie czekają.
Załącznik 435
Taki mały OT . Aldanek, nie wiesz jak się nazywa ten grzybek? Ja takiego widziałam pod moim domem, a na grzybach się nie znam
-
Widze, ze wiekszosci ciezko zdecydowac sie na jedno zdjecie :P
-
gonzo44 możesz sie zdecydować, ale po tygdoniu zrobisz jeszcze lepsze, a po nastepnym tygodni jeszcze lepsze niż poprzednie. To wtedy będzie dużżżżo najlepszych :>
-
Ja tez mam chyba 2 najlepsze wg. mnie :)
-
No wg. mnie to 1 kosmos ;]
Tak sie spytam jakie parametry przy robieniu??
-
Nr. 1 super. Gdybyś mógł przybliżyć jak ją trzasnąłeś .
-
tez jestem ciekaw... bo fotka super
-
No widać, że jechałeś obiektywem za samochodem.. ale jakbyś napisał co i jak od poczatku i z jakimi paramatrami to bym sie nie obraził ;)
-
czas 1/40; f/11 (co by kita troche przymknac zeby ostrosci bylo troche :) + polar. siedzialem w rowie na wewnetrznej i pociagnalem za autkiem i tyle :)
Na mojej stronce w najnowszej galerii mam troche podobnych zdjec z tego samego miejsca - zapraszam:)