Toż dlatego dwukrotnie prosilem o wybaczenie, żeby nie katowałCytat:
Zamieszczone przez marcingreen
Wersja do druku
Toż dlatego dwukrotnie prosilem o wybaczenie, żeby nie katowałCytat:
Zamieszczone przez marcingreen
Ale w tym watku pesymizm jakis straszny... Przeciez nawet z nedznawego materialu na wejsciu mozna sporo dobrych rzeczy wyciagnac. Moze warto poczekac az autor pokaze cos wiecej zamiast oceniac wszystko na podstawie jednej czy dwoch fotek na szybko?
Panowie, dajcie spokój, nie dość że muzyk tematu nie zna to jeszcze nie stroi. ja już się*nie pytam o tonację etc. zaręczam że nie jest to coś wyjątkowego. a tu debata jak przy wyborach prezydenckich. że tak się*z obca zapytam: so what? nic to nie zmienia. emocjonujemy się rzeczami, których pokazywać nie było sensu. oglądajmy ładne rzeczy, uczmy się dopóki nam się chce. to co plenerek? jakaś sesja warsztatowa z modelką? bo ja jestem taki głupek, że biorę kasę za rzeczy, które wiem że zrobię przyzwoicie.
ja powiem tylko jedno:)
czasu mi trza, a co do katowania któregoś usera za szopowanie moich zdjęć - ekhmmm:):) a co do tego co po tej szopie wyszło zwłascza na 2jce - ekhmmmmmmm:):)
Nom, to gdzie w końcu te piękne panie?
poszły z panami na piwo.Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
cos mi sie wydaje ze to co widzielismy to byly najlepsze zdjecia z tej sesji... wiec chyba nie ma co czekac na inne :?:
oczywiscie mam nadzieje ze sie myle i autor watku pokaze cos jeszcze :twisted:
where r those pics:D
:arrow: karta padła ??Cytat:
Zamieszczone przez C41photocrew
nie naszczęście nie padła. mam wymianę polsko-niemiecką i jedyna chwila jaką mam na siedzenie przy kompie i robienie czegokolwiek to wtedy gdy "mój przyjaciel Niemiec" śpi - czyli np. teraz.