Ja specajlnie wziełem dwie smycze, bo jedna miała być do identyfikatora, więc jak nie bedzie łańcuszka to bedzie dobrze, aj ma być to nie widze problemu w doplacie 1,50.
Wersja do druku
Ja specajlnie wziełem dwie smycze, bo jedna miała być do identyfikatora, więc jak nie bedzie łańcuszka to bedzie dobrze, aj ma być to nie widze problemu w doplacie 1,50.
a jak z platrnoscia robimy?? sorki ze tak pyran ale cos nie w temacie jestem:) kumu 20 +3 zlote:) przeslac??:) i jaki jest treamin realizacji wteyd:) wiem wiem upierdliwy jestem
Żaden problem.
Każdy płaci za siebie + kasa nadmiarowa za niewykorzystane identyfikatorki.
Nadwyżkę kierujemy do Hazana i on kasę ładnie wykorzysta.
Nie wierzę, że jesteśmy takimi pieprzonymi skąpcami, żeby się o 1,50 pln kłócić?
Poza tym od razu parę groszy wpadnie na utrzymanie forum... samo się nie nakarmi, mam rację?
No więc skoro się wszyscy zgadzają :mrgreen: to poprosimy o dokładne instrukcje oraz kwoty i grzecznie wpłacamy pieniążki.
Trzeba jeszcze pamiętać o kosztach wysyłki. Bo jeśli płatność będzie "za zaliczeniem pocztowym" to dochodzi jeszcze jakieś 10zł. Ale co tam, czekam na przesyłkę i info ile i jak płacić.
A nadmiarowe łańcuszki? Proszę mi dołożyć 3 szt.
Co do mnie to te 1.5 PLN nie robi dla mnie większej różnicy. Myślę że powinniśmy zamknąć sprawę jak najszybciej ;-)
Podpisuję się obiema RĘCAMI !!! ;)Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
ok ok - pisałem aby kilka dni poczekać- z tą myślą , że może jeszcze ktoś chętny będzie ( niekoniecznie 61 osób), ale oczywiście także mogę 1,50 dopłacić
Myślę że nie ma co się szczypać. 1.5 zeta to nie jest majątek.
Trzeba zamawiać, bo jak zaczniemy znowu sie pytać kto chce z łańcuszkiem a kto bez, to minie kolejny miesiąc i sprawa nie zostanie doprowadzona do końca nigdy.
Ja osobiście przy okazji chciałem zamówić drugi identyfikator :mrgreen: tak żeby mieć dwa (na zapas ;))
Ja w takim wypadku poprosze dodatkowy lancuszek bo 1,5 to zadna kasa a jak sie zerwie jeden bede mial drugi na wymiane :)
Jestem za doplaceniem 1,5. Z lancuszka nie rezygnuje.