Odp: [Tryton] moje przyrodnicze
Kopciuszek i zięba! Super!
Cytat:
Zamieszczone przez
DonBolano
Faktycznie dobre
Dla mnie kopciuszek i perkozy fajne.
Właśnie ciekawił mnie odbiór "Perkozów", ponieważ same w sobie uznałem za fajne, natomiast mam też świadomość, że ta woda nie za ładna była. Ale zdecydowałem się wstawić z uwagi na ich grę romantyczną ;) czyli bardziej traktowałem to jako sytuacyjne zdjęcie niż ładne.
Cytat:
Zamieszczone przez
tryton
Właśnie ciekawił mnie odbiór "Perkozów", ponieważ same w sobie uznałem za fajne, natomiast mam też świadomość, że ta woda nie za ładna była. Ale zdecydowałem się wstawić z uwagi na ich grę romantyczną ;) czyli bardziej traktowałem to jako sytuacyjne zdjęcie niż ładne.
O perfekcyjne zdjęcia bardzo trudno. Istnieje zbyt wiele czynników, które muszą zajść w jednej określonej chwili. Woda jak woda, ale perkozy są ładne :-).
Cytat:
Zamieszczone przez
tryton
Ale zdecydowałem się wstawić z uwagi na ich grę romantyczną czyli bardziej traktowałem to jako sytuacyjne zdjęcie niż ładne.
I dlatego zaglądam do Twojego wątku.
Raz już napisałem ale powtórzę - Twoje zdjęcia mają klimat, są niewymuszone. Odbieram je jako: "Patrzcie, jaką fajną sytuację trafiłem" a nie: "Patrzcie, jaką technicznie super fotę zrobiłem" (co nie znaczy, że nie są dla mnie bardzo dobre i pod tym względem)
219, bardzo mi się podoba.
Pustułki chyba mocno cropowane. Odbiło się to nieco na jakości. Raniuszek z 218 dla mnie fajny.