-
Cytat:
Zamieszczone przez
banan82
hahahaha
Chyba o odrobinę właśnie tego, jak sądzę,
I chyba spłoszyłeś mi Predatora i będę musiał zacząć od początku poszukiwania.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To znakiem tego na Cyberfoto albo mi się udało albo, aż boję się pomyśleć:-D: http://www.cyberfoto.pl/1671565-post11.html
-
Proszę i siedzi. Niestety maskuje się w zieleni przeźroczystym kamuflażem i trzeba trochę wyobraźni. W razie by co ten wycinek.
-
Wyślij to zdjęcie do gubernatora Californi.
-
Świetny wątek!
Daje dużo do myślenia.Prowadzisz go jak chcesz.
Jestem pod wrażeniem,podziwiam inteligencję.
Pozdrawiam!
-
Witam,
A ten drugi to kto? Alien?
A może gajowy Marucha ;)
Pozdrawiam
-
W ostatnią niedzielę polowałem na orła i po drodze wdepnąłem w kwiatki, tak, że postanowiłem je uwiecznić. Herbaciane róże to mój ulubiony gatunek.
-
Co prawda ostatnio mam moc zajęć ale 1 05 w końcu jest Święto Pracy, więc wybrałem się parę kilometrów za miasto do innego miasta. Docierają ostatnio niepokojące wieści z Meksyku ale my podobno jesteśmy przygotowani. Zawsze jak słyszę takie teksty to staje mi przed oczami plakat z, którego wynika coś o mundurowych guzikach nie do oddania. Ale tym razem na własne oczy widzę, że jesteśmy gotowi. Jak nigdy, nawet zakłady betoniarskie. Na medal. Teraz mogę być spokojny.
-
Jakies zaglebie pogrzebowe?
-
Jakie tam zagłębie, rynek przed zabytkowym barokowym kościołem. Ja rozumiem, że reklama dźwignią handlu ale żeby ktoś tolerował przybijanie jej gwoźdźmi do drzewa?
A tu mi zabrakło tylko napisu I LOVE YOU w usta i strzały...
-
w ten weekend ustrzeliłem drzewo z podobną dziurą:)