Strona się nie otwiera. Po małym śledztwie doszedłem że chyba chodzi o www.sun-sniper.de :)
Wersja do druku
Strona się nie otwiera. Po małym śledztwie doszedłem że chyba chodzi o www.sun-sniper.de :)
a ja tak z innej beczki czy to od paska zależy czy od mocowania jeżeli aparat sie wychyla do przodu a nie "zwisa pionowo" ???
Po paru miesiącach używania pękło mi kółko łączące karabinek ze śrubą. Foch.
W którym pasku? R-Strap?
Zaczepy orginalnego paska do aparatu są najprawdopodobniej rozmieszczone zgodnie z wyważeniem body bez obiektywu ( lub z bardzo lekkim i krótkim kitem - nie soprawdałem - nie mam żadnego lekkiego kita ) . Po dołożeniu obiektywu i np. zewnętrznej lampy błyskowej , normalnym jest , że punkt ciężkości zestawu zdecydowanie przesuwa się do przodu .
Stąd przechył .
po całym sezonie dość intensywnego stosowania muszę R-str. pochwalić za solidność. Jedyne co mnie w nim wkurza, to możliwość zostawienia pasków w domu (raz mi sie zdarzyło, na szczęście miałem psaki parciane i przeplotłem przez kolucho. Co do samych karabińczyków to nic się nie dzieje a odpiąłem i zapiąłem przez sezon ok 1500-2000 razy (stastystycznie to wziąłem;))
A sorry, w tym z allegro od forumowego kolegi, pomyliłem tematy.
wracając :) możecie coś dobrze wyważonego polecić (r-strap???) żeby się nie przechylało?