-
Nie wstawię zdjęcia, bo ma ponad *** pixeli po dłuższym boku i moderatorzy mogli by mi tego nie darować, ale można je obejrzeć pod tym linkiem: http://static.panoramio.com/photos/1...0/71381059.jpg
I takie zdjęcie dla tych co pamiętają.
Ekran z...
177
-
Piękna panorama... i ptaszory też ;)
Pozdrówka!
-
-
Niby nic, prosta fotka, a jednak... coś mój wzrok na tej fotce "trzyma" dłużej...
Pozdrówka!
-
W ostatnią niedzielę Najdłuższego Weekendu Nowoczesnej Europy dorobiłem do domu, takiego cosia:
179
-
Tak odfotograficznie canonboardowo:
leci w prawo, WB (no chyba że sosna), że o tej "zasłaniającejgłównymotyw" gałązce nie wspomnę :twisted:.
Tak od siebie:
zazdroszczę całokształtu po rzeczonego "cosia" włącznie.
-
Sosna jest w takiej odległości od domu, że otwarte drzwi trącają widoczną tu gałąź. Nie mam jak zrobić zdjęcia na wprost, bo wtedy tych zasłaniających gałęzi jest dużo więcej, a nie mam tilt/shifta...
-
Sekator w ręce i do roboty :twisted: ;-)
-
Pamiętaj niedzielna praca w ......, więc dobrze zapraw coby takie małe co siedzą w drzewie nie zżarły:mrgreen:
rękodzieło fajne
-
Ciekawostką przy budowie było to, że cieśli, który stawiał ściany, drzewa nie przeszkadzały. Wiórarzom układającym dach też nie, za to ekipie wykańczającej wnętrze, trzeba było zacząć naliczać kary, za zniszczone drzewa, bo zwykła perswazja nie skutkowała. Żona była bardzo skrupulatna w naliczaniu, więc wolę nie kręcić się po okolicy domu z sekatorem...
To nie praca, to hobby!