Z tego co widzę to nie ma zmiany co do godziny spotkania w sobotę. Zastaje godz. 11 pod Mariackim.
Wersja do druku
No to my też bedziemy o 11 pod Kościołem Mariackim, pasuje bo do 9 się pośpi ;). Jakby Ktoś z Kielc chciał sie jeszcze zabrac to 2 miejsca wolne..
Pozdrawiam
Artur
uffff dotarliśmy do AGH :) hehe było ciezko bo daleko to w chole... pfff (thorin: dopisz jak bardzo daleko i jak bardzo myliles droge do "zaraz wracam") - blablabla ;) no a teraz siedziemy w akademiku, pijemy, jemy, pstrykamy i .... pijemy :) ahh byle do jutra :p
A bo jak byscie od poczatku mnie sluchali to bylibyscie w trymiga wszedzie, a jak sie kombinuje, to... :-P spili sie i jedynego trzezwego nie sluchali :mrgreen:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wszystko mialem pod kontrola ! Nawet jako jedyny wiedzialem gdzie jest Karmelicka :D
(instynkt golebia pocztowego to jest to :mrgreen: )
Birez ze Ci sie litery nie myla to jest cud :mrgreen: dozobaczenia na streecie w samo poludnie
[illness_mode_on]
Przepraszam, chyba nie dam rady przyjechać...
Co ja zrobiłem, że akurat dziś ? :x
Do jutra musi przejść, bo chciałbym pomacać zamówioną Mamiyę M :p
Mnie nie będzie, za dużo pracy było ostatnimi tygodniami, kiedyś trzeba wypocząć. Bawcie się dobrze.
Thorin nie ma zasięgu pod ziemią w knajpce :/
Nie dam rady przyjść - dziecko.
Spróbuję się pojawić znowu jutro tylko wyślijcie mi SMSa gdzie będziecie i o której.