Oddech trzymam kciuki za Twoje wyniki obróbki i pamiętaj do coś, żeby oskarkowy miał co pisać.
Wersja do druku
Oddech trzymam kciuki za Twoje wyniki obróbki i pamiętaj do coś, żeby oskarkowy miał co pisać.
No tak, nocą bardzo żałowaliśmy dwóch rzeczy: nieobecności ww. oraz braku tramwaju z kanarkowym logo :mrgreen:
Co osoba, to inny pomysł na przedstawienie tego samego tematu, motywu czy miejsca i to jest w tym wszystkim najciekawsze :) Jedyneczka i czwóreczka świetne 8)
Zajezdnia to dziwne miejsce ... ;) Pisze sie na kolejne takie wypady. :D
Pozdrawiam
W tym momencie to jeszcze nie wiedziałem o co się modlę ale po tym jak pomacałem Pikczer'owe 70-200 to już wiem o co były te modły :mrgreen:
Warszawska knajpa na Świętokrzyskiej :)
Ale macie przyśpieszenie z tymi fotkami, a mój starutki procesor grzeje sie do czerewoności a i tak swoje musze odczekać :mad:
Napewno nie masz gorszego procka od mojego:p Mój dzisiaj od rana konwertuje. Jeśli przeżyje do jutro, to będzie dobrze;)
Borysx - świetna pierwsza fotka-taki tramwajowy klimacik. Druga też mi się podoba, trzecia taka zwyczajna;)
Czyżbym się miał czuć wywołany do tablicy? Niech będzie.
Najlepsze, co można obejrzeć we wskazanych przez Ciebie miejscach, to hot chicks z bannera. Reszta to strata czasu. Czy jak masz histogram, to on musi za Ciebie myśleć? Czy gdyby nie było wystarczająco jasno, to byłoby gorzej? Popatrz na zdjęcia Borysx'a. Fajne co? :lol:
Twoje kadry są zupełnie bez pomysłu, jeśli chciałeś mi tym zaimponować, to wybacz....
I jeszcze globalnie do wszystkich: wczoraj mieliście wprost wymarzone warunki do fotografowania architektury. Ktoś się tam miał modlić o odpowiednią pogodę i muszę przyznać, że wyszło mu to doskonale. Jak przejeżdżałem przez Warszawę o 2 w nocy, to widoczność była na 20-30 metrów. Nie chce mi się wierzyć, że wszyscy trzaskaliście te blaszaki tracąc tak doskonałą okazję. W takich warunkach jak wczorajsze robi sie doskonałe zdjęcia tylko naciskając guzik, za resztę odpowiada sama natura.
Naprawdę liczę, że ktoś pstryknął jeszcze kilka klatek i będzie można obejrzeć coś ciekawego..
oskarkowy, nie zawiodłeś :)