Może masz rację i się czepiam.Cytat:
Zamieszczone przez Parteq
Nie pasuje mi tylko ładowarka i opis niby dużo informacji, ale nic o pochodzeniu samego aparatu.
Wersja do druku
Może masz rację i się czepiam.Cytat:
Zamieszczone przez Parteq
Nie pasuje mi tylko ładowarka i opis niby dużo informacji, ale nic o pochodzeniu samego aparatu.
Witam !
Gdzies tu napotkalem sie na link do stron gdzie mozna sprawdzic nr fabryczne /seryjne aparatów ale nie mogo tego znalezc.Czy ktos pomoze?
albo to nie tu?:(
pozdrawiam
bonny
Nie rozumie dlaczego uważasz mój temat za podejrzany:shock: Napewno nie jest to miłe:-(Cytat:
Zamieszczone przez GaGacek
moze chodzi o to ze kupiles aparat na allegro i nie dostalem go z pudelkiem ( orginalmym) wiec mozna pomyslec ze ktos go ukradl... chociaz tez mozna sie mylic.
Raczej wątpliwe żeby był kradziony. Kupiony od super sprzedawcy w stanie idealnym z wszystkimi papierami i akcesoriami. Odbierałem go osobiście w sklepie.Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
chyba ze tak, pewnie poprostu zagubil karton i tyle. po sprawie:-)
Najprawdopodobniej refurb.
Idzie to jakoś sprawdzić??? Ja go kupiłem jako fabrycznie nowy i bardzo byłbym niezadowolony jeśli miałby to być refurb.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Charakterystyczna cecha refurba to brak oryginalnego pudelka i gwarancja sprzedawcy a nie producenta. Gdyby to byla lustrzanka to stan migawki by ci wiele powiedzial a czy w kompaktach jest podobny licznik (odczytywalny tylko w serwisie) to nie wiem.Cytat:
Zamieszczone przez hellin