Zaczynam cię rozumieć. Jak mnie taki jeden MEGA GNIOT wyprzedzi to się chyba wypiszę z tego forum ;););)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Wersja do druku
Zaczynam cię rozumieć. Jak mnie taki jeden MEGA GNIOT wyprzedzi to się chyba wypiszę z tego forum ;););)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
A można tu komentować konkretne fotki ? Np że fotka X jest fajna bo... a fotka Y jest słaba gdyż... ?
Regulamin nic o tym nie mówi ale chyba dobrym zwyczajem będzie wstrzymanie się do następnego etapu. Jak PW chcesz to zapraszam na GG3501687.Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Albo na irca, tam plotkowanie idzie pełną parą (www.ircnet.pl #canon)
A ja żałuję, że zabrakło mi czasu na zrealizowanie mojego, w gruncie rzeczy prostego pomysłu. Za to nadrabiam głosowaniem :)
nie ma takiej mozliwosci zebym nie znal autora :mrgreen: przeciez to do mnie sa zglaszana zdjecia... anonimow nie przyjmuje ;-)Cytat:
Zamieszczone przez vinc3
a co do komentwoania zdjec: to mysle ze jak najbardziej ale tylko w tym watku, nie w tych z ankietami
To kto się odważy?:lol:Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Grupa 1
A ja tak sobie myślę że następnym razem warto by usunąć możliwość podglądu wyników podczas trwania głosowania. Mam wrażenie (autopsja?) że mimo wszystko troszkę się sugerujemy zastanymi wynikami...
Ja przynajmniej dużo więcej czasu poświęciłem studiowaniu zdjęć ocenianych wyżej i myślę że nie tylko ja :confused:
Niestety tak się nie da. Myśleliśmy o tym.
Ja też, ale dopiero po zagłosowaniu. Przed głosowaniem nie oglądałem wyników bo staram się nie kierować owczym pędem...Cytat:
Zamieszczone przez McBeth