też o tym myślałem na samym początku tylko, że mój lapek jest 2 cm za szeroki...
Wersja do druku
też o tym myślałem na samym początku tylko, że mój lapek jest 2 cm za szeroki...
Witam,
Czy ktoś z warszawskich lub kieleckich użytkowników forum posiada plecak Kata R-103 lub R-104 i mógłby się ze mną spotkać? Przymierzam się do kupna jednego z nich i chciałbym sprawdzić, jak się w nich mieści 5D z gripem. Może ktoś z Was ma doświadczenia z takim zestawem? Z opisu wynika, że 103ka ma wewnętrzną komorę szerokości 15 cm, piątka z gripem ma jakieś 16,5 cm więc na zdrowy rozum nie powinno się mieścić, ale może w rzeczywistości da się jakoś wpasować?
Pozdrawiam
Wczoraj na fotopolis pojawil sie test Lowepro Classified 250 AW.
Czy ktoś mógłby mi polecić tanią, ale solidną torbe/futerał na 5D (bez gripa) z podpiętym C50/1.4 z założoną osłona przeciwsłoneczną w kierunku body? Potrzebuje czegoś co będzie chroniło ten tandem podczas noszenia w plecaku z książkami, czy innymi przedmiotami. Nie zawsze jest możliwość brania plecaka foto, a noszenie luzem aparatu z innymi rzeczami to głupota. Byłbym wdzięczny :)
Przejdz się do sklepu typu MM i popatrz za jakąś małą torbą. Ja kupiłem za 55 zł(wiem, że na allegro taniej) firmy apollo i 50d mieści sie położony bokiem.
Szukalem jakiegos ogolnego tematu o 'TORBACH' i chyba ten najlepszy, bo inne pozamykane :}
Szukam torby, ktora bedzie "jak ulał" na ten sprzet:
Mam juz plecak, ktory raczej na drobne wypady jest niewygodny, do tego wogole nie ma w nim opcji body z gripem i jakims lensem bez rozczłonkowywania. Chcialbym torbe na wlasnie te szkla, ktore widac na "SCHEMACIE" :)
Body 5D+GRIP razem z np. 12-24 wsadzany lensem do dolu, lub gripem. Nie jest mi spieszno, ale jak ktos ma jakies uwagi i pomocne typy to bede wdzieczny.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
70-200 2.8 IS oczywiscie z oslona wkrecona odwrotnie i lezacy w pionie - szklo wtedy nie jest az tak wielkie, wiec mysle torba na oko wlasnie tej wysokosci.
Siudym może coś z gefenderów hamy? sądze, że 200 byłby idealny, albo troszke na wyrost.