CrazyEyesDogg o ile na pierwszych dwoch z zamknietymi oczami widac ze modelka pozuje o tyle na drugim wyglada imho jakby sie jej kimnelo na sesji, wrazenie te poteguje sposob zlozenia dloni, jakby usnela przed Tv, takie jakies moje odczucie.
Wersja do druku
CrazyEyesDogg o ile na pierwszych dwoch z zamknietymi oczami widac ze modelka pozuje o tyle na drugim wyglada imho jakby sie jej kimnelo na sesji, wrazenie te poteguje sposob zlozenia dloni, jakby usnela przed Tv, takie jakies moje odczucie.
Co do ślubniaka. To para zupełnie rozproszona. Każde patrzy w inną stronę, ani na siebie, ani na Ciebie, młoda jakby nie za bardzo zachwycona...
Ta miniatura wklejona to też jakaś poracha. W ogóle to miało być B&W czy sepia bo nie mogę się jakoś domyśleć??
Czy modelka ma żółtaczkę?? :shock:
Zdecydowanie nienaturalny kolor skóry...
Ja rozumiem ciepłe barwy ale ona jest po prostu żółto-pomarańczowa wręcz!
Ja też mówiłem to CeDowi, ale on się broni tym, że panny tak wyglądały na realu...
Co do ślubiankowych to mniejsze jest w B&W :)
Ok, jej fotki trochę bardziej ochłodziłem (przedostatnie jest w pełnym słońcu od co cieplejsze kolory ;) ):
Stosowales tu blende? Jesli tak to jaka? Jakies dodatkowe swiatlo?
Sorki ze sie co chwila dopytuje ale to wlasnie ze swiatlem mam chyba najwiekszy problem.
Heh, żadnych modyfikatorów ^^
Hmmm, to teraz coś z wykorzystaniem 2 mobilnych źródeł światła w przerwie pomiędzy piciem soku/kawy/herbaty w domu... ;)
Na poważnie:
I na żarty:
Hehe fajna masz modelke :)
Nie podoba mi sie odblask na wlosach z lampy umieszczonej po prawej stronie szczegolnie na zdjeciu 1.
Ogolnie pozytywne odczucia.
Nie radzę sobie z lampą podkreślającą kontur sylwetki/włosów :/
Tu taj jest mój autoportret:
Też jest chyba z nią coś nie tak, co o tym myślisz?
Gdzie powinna być ustawiona lampa i na ile [mm] palnik?? Jest jakaś na to reguła??
Co tym razem popsułem? :D