Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Efekt końcowy na zdjęciach będzie taki: https://www.expertmarket.pl/alkogogl...ijany,b17.html
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Z tego co pamiętam Philips też coś nad tym dłubie. Zobaczymy ale w dłuższej perspektywie to jest coś co może srogo namieszać.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Z tego co pamiętam Philips też coś nad tym dłubie. Zobaczymy ale w dłuższej perspektywie to jest coś co może srogo namieszać.
Oby !!
jp
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
Oby !!
jp
JPRDL! Oby nie! Żeby jeszcze do przestawiania zooma trzeba było prundu?! Ile ta ujniebateryjka LP-E17 pociągnie?! :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
JPRDL! Oby nie! Żeby jeszcze do przestawiania zooma trzeba było prundu?! Ile ta ujniebateryjka LP-E17 pociągnie?! :mrgreen:
Tylko że ten zoom może mieć np. 1cm "długości" i nie mieć efektu GO
jp
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
Tylko że ten zoom może mieć np. 1cm "długości" i nie mieć efektu GO
jp
Namiastki sprzętu fotograficznego interesują mnie jeszcze mniej, niż sztuczne cycki :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Namiastki sprzętu fotograficznego interesują mnie jeszcze mniej, niż sztuczne cycki :mrgreen:
Tak kiedyś mówili fani aparatów analogowych, ciemni
jp
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
No właśnie Philipsowi chyba do końca nie wyszło, a tym chłopakom wychodzi. Przynajmniej PRowo. Zeby nie skończyło się jak z grafenem.
Niemniej ciekły kryształ + procesory biologiczne mogą rzeczywiście być przyszłością. W odróżnieniu od plastikowej "fotografii obliczeniowej".
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
Tak kiedyś mówili fani aparatów analogowych, ciemni
jp
Jeżeli ktoś tu jest ciemniakiem, to ja nie chcę pokazywać palcem, ale jakbym gwizdnął w ten siwy łeb! :mrgreen:
Fotografia na filmach ma się dobrze i będzie się miała, bo zawsze znajdą się tacy, dla których fotografia jest ważniejsza niż medium, którym się posługują, a medium, które ma swoją magię, jest uwodzicielskie i pociągające, w przeciwieństwie do fotografii cyfrowej, która jeśli nie jest klinicznie czysta pod względem technicznym, to jest spierd..dolona. Gdybym się nie przebranżowił w kierunku fotografii przyrodniczej, to spokojnie dalej bym robił zdjęcia swoim OM-4, i dalej miał wywalone na cyfrę, jak przez ponad 10 lat jej istnienia miałem.