Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Mam nadzieję, że to wynagrodzi Tobie popełnione faux pas.
Piwko? Umiesz namówić.
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
Piwko? Umiesz namówić.
Chętnie, aczkolwiek zgodnie z panującymi na forum opiniami umówienie się na piwo będzie skutkowało koniecznością naparzania się sprzętem fotograficznym po głowach! A ostrzegam! Mam klocowatego 5d3 z wielkim lustrem a nie jakieś tam fiu bzdziu smartfonowate.
Forum wygeneruje sobie nowego Heldbauma, który będzie oczywiście sławił smartfony i optykę obliczeniową. Tak, to jest jakaś koncepcja...
Panowie kasowanie postów, ponieważ nowe sony bedzie mialo androida z xperii c'mon. Nie zachowyjcie sie jak NKWD!
1. To nie ma nic wspólnego z tematem wątku.
2. Facet snuje teorie absolutnie fałszywe argumentując to przekłamaniami co do faktów.
3. Wrzucanie głupot do wątku po to by robić zadymy to nie jest coś czego pożądamy. Ciągłe rozp .. wątek i jeszcze pretensje, że to nie jest dobrze widziane ...?
Cytat:
Zamieszczone przez
Jacek_Z
3. Wrzucanie głupot do wątku po to by robić zadymy to nie jest coś czego pożądamy. Ciągłe rozp .. wątek i jeszcze pretensje, że to nie jest dobrze widziane ...?
Drogi Jacku, lubię wrzuty Jana i przynajmniej coś się dzieje.
Kiedyś dzial Canona by bez niego umarł, a tak zawsze dawał nam znać, że Sony lepsze i jeszcze mamy szansę na zbawienie, znaczy autostradę.
Cytat:
Zamieszczone przez
zdebik
D...przynajmniej coś się dzieje.
Przejaskrawię. Jak kibole robią ustawkę to też coś się dzieje.
Pytanie czy chcemy na forum tego typu ruchu.
Cytat:
Zamieszczone przez
zdebik
Drogi Jacku, lubię wrzuty Jana i przynajmniej coś się dzieje.
Kiedyś dzial Canona by bez niego umarł, a tak zawsze dawał nam znać, że Sony lepsze i jeszcze mamy szansę na zbawienie, znaczy autostradę.
Przesadzasz ;) Zawsze się znajdzie parę osób biadolących nad canonem chwaląc zarazem Sony i od razu ruch się robi oraz wycieczki osobiste pod adresem autora takich postów ^^
aparat a smartfon, co bym chętenie kupił
Jeśli jestem w świecie smartfonu to :
- gdy wychodzę na "chwilę" z domu to smartfon w saszetce na pasku spodni wraz z dokumentami
- gdy na "dłużej" to dodatkowo mały plecak z tabletem, piciem, owoce itd
Wyobrażam sobie taki "swój" zestaw:
1.
W saszetce mam aparat fotograficzny o rozmiarach i budowie smartfona o grubości około 2.5cm tylko z BT i WiFi bez internetu, bez sieci komórkowej, z AI, optyką obliczeniową, 2-4 obiektywy itd
2.
Na ręce zegarek z e-sim do tabletu który jest w domu lub przy mnie
3.
Tablet z internetem, siecią komórkowa o duzym ekranie i dużej pamięcie także do obróbki zdjęć
jp
PS
Ktoś ma inny pomysł na uzywananie smartfona/aparatu ?
No i po ch... żeście się odzywali !!!