Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Handelson Teraz to już tylko czekać aż coś łupnie. Nie zazdroszczę tym co się nabiorą :( a nie można tego sprzętu odebrać osobiście???
Cytat: Zamieszczone przez halogen a nie można tego sprzętu odebrać osobiście??? A można?
Cytat: Zamieszczone przez halogen a nie można tego sprzętu odebrać osobiście??? Nie można. Się nie czyta całego wątku, nie?
Cytat: Zamieszczone przez Handelson A można? nie wiem :P tak pytam :)
No to zamiast pytać prościej najpierw przeczytać.
Cytat: Zamieszczone przez MC_ No to zamiast pytać prościej najpierw przeczytać. wybaczcie że nie przeleciałem 267 stron zanim napisałem cokolwiek :)
Cytat: Zamieszczone przez halogen wybaczcie że nie przeleciałem 267 stron zanim napisałem cokolwiek :) Wystarczy kilka ostatnich. Myśląc w ten sposób to będziemy w kółko odpowiadać na te same pytania :evil:
Cytat: Zamieszczone przez Handelson Wystarczy kilka ostatnich. Myśląc w ten sposób to będziemy w kółko odpowiadać na te same pytania :evil: w kółko nie, raz na jakiś czas chyba to nie problem :) a jak problem to niech odpisze osoba dla której nie jest :)
Cytat: Zamieszczone przez halogen w kółko nie, raz na jakiś czas chyba to nie problem :) a jak problem to niech odpisze osoba dla której nie jest :) nie tłumacz swojego lenistwa, nie chciało ci się sprawdzić, nikt z nas nie pisze tu na forum dla Leni
Cytat: Zamieszczone przez halogen w nie, raz na jakiś czas chyba to nie problem :) a jak problem to niech odpisze osoba dla której nie jest :) Tu masz wszystko opisane... http://canon-board.info/showpost.php...9&postcount=78