No właśnie tak to wygląda, jednak chyba właściciel takiego szkła, który zajmuje się chociaż trochę fotografią powinien wiedzieć ;).
Wersja do druku
Tak swoją drogą w jaki sposób "nie przyjmuje się negatywnych komentarzy"? ;-)
Jeszcze na to trafiłam - CANON ZOOM LENS EF 70-200mm1:2.8 L ULTRASONIC (4442863690) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. Może nie podejrzane, ale tytuł 70-200 2.8, na zdjęciach 70-200 2.8, a opis o 70-200 4 IS :P.
tanio w cenie 70-200 f4 is CANON ZOOM LENS EF 70-200mm1:2.8 L IS ULTRASONIC (4465110702) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tylko, że szkła posiadają mała skazę i brak zdjęć jak to wygląda. Trochę ryzykownie kupować. Sam się zastanawiałem, ale sobie odpuściłem.
Nie wiem czy przypadek ale zdjecia jakby takie samehttp://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4468752812
http://olx.pl/oferta/sprzedam-obiektyw-sigma-300-f2-8-apo-ex-dg-hsm-do-canona-CID99-ID6EsDx.html
Jest takie powiedzenie "tak krawiec kraje, .....", ale to już chyba lekka przesada: http://allegro.pl/obiektyw-z-zoomem-...416207503.html
Canon 17-55/2,8 IS USM za jedyne 5 313,99zł?
sprzeda za 5300 pójdzie do sklepu za 3000 kupi a resztę jest zarobiony
witam. czy ktoś miał styczność z tym sprzedawcą?
Przedmioty użytkownika Doutdes2 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
btw
po co robi sie zdjecie lustra?czemu ma to sluzyc
czesto wystepuje takie zdjecie body
tez tak to widze
a może w tym przypadku nie ma zatyczki do body skoro brak ładowarki i innych rzeczy
jest kolejna szansa na kupienie tego obiektywu CANON 70-200mm 2,8 IS CANON 70-200 2.8L STABILIZAC (4532338733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. są zdjęcia i opis
Wygląda jakby miał już właściciela, który niekoniecznie wie o tym, że jego aparat właśnie jest sprzedawany ;).
Czy ktoś z Was/nas sprzedaje obiektyw tak wyglądający ?
CANON ZOOM LENS EF 70-200mm1:2.8 L IS ULTRASONIC (4465110702) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
piniadz panie nie śmierdzi ;D
C 70-200 2.8L IS II - bez osłony, bez futerału (sprzedający na pytanie co jest do obiektywu po chamsku odpowiedział że widać na aukcji,
na kolejne konkretne pytanie o futerał odpowiedział że widać na pierwszym zdjęciu :D czyli jakaś torba... poradziłem panu lombardowemu
żeby się dokształcił i sprawdził jak wygląda futerał do tego szkła)
Canon E7 70-200 f/2.8 L IS II USM + Canon EOS 400D (4562075999) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
A co powiecie o tym?
Canon EOS 60D + obiektyw 17-85 mm IS USM + grip (4607760676) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Sam szukam sześćdziesiątki (albo siódemki), bo żona poczuła powołanie do fotografii, a 400D który odziedziczyła po mnie dogorywa. No i patrzu, i widzu cenu okazyjnu... Szkło co prawda takie sobie, ale poza tem...
Zestaw "pachnie" mi kradzionym - jest to, co się nosi z aparatem w torbie (tulipek, ładowarka), ale ani słowa o dowodzie zakupu, pudełkach, instrukcji, płycie z instalką oprogramowania... Na mail z pytaniem o te drobiazgi sprzedawca nie odpowiedział
masz wątpliwości zadzwoń jest nr. telefonu jeśli to nie rozwieje Twoich wątpliwości nie kupuj
Facet ma firmę i handluje sprzętem. Co w tym dziwnego ? Chyba tylko to, że historia sprzętu nie musi być prawdziwa :(
Ano, nie ma...
Co sądzicie o takiej OKAZJI!!!
OKAZJA!!! Aparat Canon EOS 6D Body DARMOWA WYSYŁKA (4636792743) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kolejny wałek:?:
Wpłacisz kasę do Hong Kong i możesz już jej (jak również aparatu) nie zobaczyć, tym bardziej na żadną wiarygodność użytkownika (1 pozytyw) :confused:.
a na wypadek jakbyś jednak zobaczył - możesz też zobaczyć zaproszenie z UC do opłacenia stosownych kwot z okazji wprowadzenia
na polski obszar celny :mrgreen:
a jak się uda to... będziesz miał 6d parę stów taniej z azjatyckiej dystrybucji i być może bez PL menu :mrgreen:
deal życia !
Gdyby to był :e-bay,od biedy mozna by rozważać,
ale na te ofertę bym się nie zdecydował.
Owszem ładnie sklejona oferta,i tekstowo i graficznie.
ale w toto:nie wierzę
opłaty celne oraz związane z podatkiem VAT bierzemy na siebie
z powodów praktycznych.
To ,że firma jest ,nie jest żadną gwarancją ,że po sprzedaży będzie z nia jakikolwiek sensowny kontakt
w razie problemów: od owego cła po korzystanie z gwarancji.
Canon 24-105 L IS USM f/4 (4647263663) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Witam chciałem zapytać czy widzicie coś podejrzanego w tej aukcji. Rozmawiałem z Panem sprzedającym przez telefon, podaje dokładne info tak jak w aukcji. Przesłał mi kody seryjne. Nie ma niestety pudełka ani dowodu zakupu a nie chcę wtopić z kupnem. Sprawdzałem numery seryjne i wydaje się być w porządku. Ktoś posiada jakieś informacje na temat tego obiektywu? Może widział ten sam wcześniej. Z wyszukiwarki zonalazło mi datę wystawienia 14 stycznia 2014 na allegro ale niestety aukcji nie mogę odnaleźć. Proszę o kontakt na priv
obiektyw jak obiektyw podaj numer seryjny może wtedy ktoś coś znajdzie (a tak to coś tanio może nie w pełni sprawny)
Seriale 24-105L 2105110 oraz UY0521
Trochę loteria , bo jak ktoś pisze "prezent od Wuja" to w domyśle historia nieznana :( po serialu, to ma jakieś 4 lata.
dziwna sprawa, znalazłem takie ogłoszenie Sprzedam body Canon 5D II w idealnym stanie. JanĂłw Podlaski ⢠OLX.pl (dawniej Tablica.pl) , zadałem pytanie czy istnieje możliwość wystawienia na allegro, odpowiedź sprzedającego że nie posiada konta na allegro i nie ma możliwości wystawienia na allegro a tu znalazłem aukcję na allegro Canon 5D mark II (JAK NOWY) 636 zdjeć !! Zestaw (4654018809) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
trzeba uważać na tę aukcję, sprzedający jeszcze mnie zapewnił że jest osobą uczciwą i że ma już kilku chętnych na kupno, nawet jedna osoba wpłaciła zaliczkę ale on może ją oddać jeżeli tylko zdecyduję się na kupno
Sciem. Omijac ta aukcje szerokim lukiem
A kto z Was ma ochotę na 5d mk2 za 2400zł. Canon eos5d mark2 MszczonĂłw ⢠OLX.pl (dawniej Tablica.pl). :D
Co najmniej dziwne ogłoszenie. Radzę uważać.
Ja bym się obawiał tego "wyroku baterii", co będzie jak się okaże że to długa odsiadka ;).
Nikt normalny chyba nie kupuje zaocznie na OLX. To wszystko wygląda na oczywisty przekręt :(
bolek ,na jakie numery się dają ludzie nabrać to przechodzi ludzkie pojecie
tablica to pikus
ludzie wypłacają kwoty idące w setki tysięcy złotych i przekazują obcej osobie tylko dlatego że ktoś zadzwonił...
dlaczego nie mają "kupować" na olx.pl :mrgreen:
sprzedałem już na tablicy kilka aparatów/obiektywów w cenach od 300 do 2000zł i przelewali mi na konto i 300zł i 2000zł TAK PO PROSTU :D po kilku mailach kasa na konto O_O
Zawsze po transakcji mówię tym ludziom, żeby uważali, bo mogą źle trafić :(