Nie roztrząsaj już, przykro mi za resztę świata;( Pisząc Łódź myślałem globalnie.
Rozumiem, że poza studiem nikt nie cyka?
Wersja do druku
Nie roztrząsaj już, przykro mi za resztę świata;( Pisząc Łódź myślałem globalnie.
Rozumiem, że poza studiem nikt nie cyka?
a co proponujesz??
Jak ktoś byłby chętny to mamy wolne miejsce w studio, jeżeli chodzi o współwynajem. W razie czego zapraszam na pw
Ja również poza.
nie zrobiłem ani jednego zdjęcia w studio - nigdy :)
Nie wiesz co tracisz :P
Wesołych Świąt i smacznego karpia wszystkim ;-)
moze by jakies spotkanko zrobić na inauguracje nowego roku ?? ,no tak skromnie dwie ,trzy czujne modelki i jakies piwko :-)
Będzie spotkanko, na pewno w styczniu, ale już na nowych zasadach - jeżeli większość chętnych osób przeleje kaskę na konto, organizujemy, jeżeli nie - oddajemy kasę :)
Szkoda, że nie wiedziałem o spotkaniu bo bym na bank był...
Jeśli ktoś się deklaruje i nie przychodzi to faktycznie jest to dziecinada :/ Przykro czytać takie tematy.
PS.
Na następnego spota róbcie listę chętnych + przelew na konto... na spocie albo się dopłaci albo właściciel odda różnicę... chyba uczciwe ;) innej opcji chyba nie ma jak są takie cyrki.
Wszystkiego najlepszego w nowym roku ;)
Witam, jako że stałem się Canonierem to chętnie wpadnę na jakiś plenerek lub co tam się szykuje. Niestety Pentaxianie z łodzi zapadli w sen zimowy :D
Chyba trzeba poczekać do wiosny, może wtedy impreza grilowo - pstrykowa...?
Są chętni na 21 lub 22 stycznia?
Ja wstępnie też bym się pisał. Dajcie temat i formę spotkania.
Godzina - zaczniemy pewnie jak zwykle ok 10-12, forma spotkania tak jak dotychczas, zdjęcia w studio, 2 modelki 2 stanowiska.
kurcze jak będę w Łodzi to czemu nie - chętnie bym się czegoś nauczył - sztuczne światło i PS to nadal czarna magia dla mnie :/
Hej poprosiłbym o dopisanie do listy
Michał
ja chętnie dołączę i czegoś się nauczę ale czas mam tylko w sobotę póki co...
Termin spotkania 21-22 stycznia.
Lista:
1. pemstudio
2. Michal_Cz
3. Wasyl - na sobotę
4.
ja bardzo chętnie się dopiszę ale tylko na 22 stycznia, sobota mi nie pasuję, praca niestety
To jak, sobota czy niedziela? Bo nam wszystko jedno w sumie ;)
ja jestem zdecydowanie za sobotą, gdyż na niedzielę planuję zabawę w paintball :)
a jakie koszty tego przedsięwzięcia by były?
40zł pewnie, z czego połowa od razu przelewem kilka dni wcześniej.
ok, nie ma problemu
1. pemstudio
2. Michal_Cz
3. Wasyl - na sobotę
4. JeRzU- niedziela tylko i wyłącznie
21-22.01 są targi ślubne ,na które osobiscie bym się przeszedł i pewnie nie tylko ja, druga sprawa to czy piątki wieczorem nie bedą lepsze do takich spotkań ? a trzecia jak zobacze modelki to się wpisze albo nie ,bo mam juz spis długi jak ksiązka telefoniczna osób których nie bede fotografował za zadne pieniądze nie mówiac juz ze miałbym jeszce ja płacić .
Piątek wieczorem raczej średnio, modelka będzie słabo wychodziła na zdjęciach, zdecydowanie lepiej od rana, poza tym wieczorem w piątek to do klubu a nie do studia :)
a co to za róznica w studio, czy rano czy wieczorem ,chyba ze jakeis inne atrakcje planujecie ? :-)
po całym dniu do studia ?
Modelki też mają swoje zajęcia i obowiązki, które muszą zrealizować w ciągu dnia. Jeżeli jeszcze zaciągniemy ja do studia powiedzmy na 18ta i będziemy chcieli żeby pozowała do jakiejś 21wszej, to podejrzewam że po godzinie będzie miała już dosyć po całym dniu.
Podpisuję się pod Wojtkiem.
Termin piątkowy odpada - nie wchodzi w ogóle w grę.
jedne targi są w ten weekend drugie w terminie jaki podałem :-)
hah gdzieś się trzeba bawić ;) jak coś to w soboty łatwo mnie tam spotkać z D ;)
To jak ludzie, sobota czy niedziela? :D Bo zawsze można rozbić na 2 dni, ale to muszą się znaleźć razem 16 osób :D
niedziela Wojtek, jak zwykle, luźniejszy dzień i czasu więcej (jak dla mnie przynajmniej)
21 mam studniówkę do cykania... więc odpada... niedziela też :/ 28-29 też mi nie pasuje.. druga studniówka.. ale żeście trafili...
Jak by się coś zmieniło to znam adres i chętnie podjadę :) chyba że się zmienił lokal ?
To są jeszcze jacyś chętni czy dajemy sobie spokój?
no ,kazdy zajety swymi sprawami ,pewnie się nie uda to spotkanie w tym terminie ;)
Pytanie z innej beczki. Czy ktoś orientuje się, w którym z łódzkich sklepów zalega najwięcej szkieł canona ? Mam taki mętlik w głowie, że bez organoleptycznego przetestowania chyba się nie obejdzie. Na oku mam cały przekrój szkieł zaczynając od 17-40/4, 24-105/4, przez 16-35/2.8 i 24-70/2.8 na 28/1.8 i 24/1.4 kończąc.... Jak widać mam spore wątpliwości :D Czy czeka mnie wydzwanianie po fotojokerach czy znacie może inne miejsce godne uwagi ?
Zobacz w fotoaparaciki w pabianicach zawsze byli dobrze zaopatrzeni
Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk
Pojedź do Pabianic do chłopaków z Fotoaparaciki.pl ;).
Odnośnie spotkania - ja wypowiem się dzień przed - nie chcę żeby znowu coś nie wypaliło :)
Pozdr.
a na zgierskiej byłeś? http://www.sklep.fotoabc.com/
na zgierskiej możesz zobaczyć jedynie pare szkieł tokiny
tak jak chłopaki piszą fotoaparaciki w pabianicach lub w łodzi fotojoker np. w galerii
kiedyś na łódzkich spotkaniach miałbyś cały wymieniony arsenał i o wiele więcej, ale ... te czasy już mineły
Dzieki za pomoc. W ABC faktycznie za wiele nie mają, byłem tam parę razy bo mam ich prawie pod nosem i skończyło się tylko na 2 dekielkach... Szkoda, że do pabianic mam taki kawał ale pewnie nie obejdzie się bez wyprawy do nich, bo wybór mają naprawdę niezły.
A co do spotkania może da się wymyślić coś po za studiem ?;]
j.w. - polecam fotoaparaciki.pl z Pabianic
No ja też prawie wszystko kupiłem w Pabianicach można nowe i z komisu.Ewentualnie foto jocker