Ja co do niedzieli, to w tym momencie nie wiem... Sobota odpada na pewno :) dam znać myślę, że do piątku, wtedy ewentualnie jakieś wolne miejsca w aucie się znajdą pewnie :)
Wersja do druku
Ja co do niedzieli, to w tym momencie nie wiem... Sobota odpada na pewno :) dam znać myślę, że do piątku, wtedy ewentualnie jakieś wolne miejsca w aucie się znajdą pewnie :)
U mnie sobota odpada.
W niedziele powinienem się wyrobić.
A ja mam nadzieję, że nic się nie wydarzy, co by mi plany wyjazdowe pokrzyżowało :) Robert, mogę się dosiąść do Ciebie? :D
ja także mam nadzieję że nic mi nie wypadnie w niedzielę. Jeśli ktoś ma wolne miejsce to ja byłbym chętny, gdyż nie jestem zmotoryzowany.
OK, zatem ustalona niedziela. Tylko teraz pytanie czy wyjazd 7:00,8:00 rano Wam odpowiada? Było nie było kawałek do przejechania jest.
8.00? :mrgreen:
8- ma oki:) Robert, czy ja tez moge sie w takim razie dosciasc do Ciebie i Agnieszki? Heheh w koncu trzeba bedzie za te paliwo oddac , wiec rachunek zbiera sie do oddania tylko jednemu kierowcy :D
Jeśli o mnie chodzi to mogę się ścisnąć... :P
Jeżeli Robert nie ma już wolnego miejsca, myślę, że JaBlam może zabrać się ze mną i Dominikiem, w końcu mamy 2 wolne miejsca :smile:
Jakoś się rozliczymy :mrgreen:
JaBlam - zapraszamy.
[malkontent mode on]
Mamy jakiś wariant awaryjny w razie deszczu?
[malkontent mode off]
Jak fura jest zarejestrowana na 4 osoby to chyba w bagażniku Canis :mrgreen:
Ja pewnie w niedzielę się dowiem czym jadę, więc nie oferuję pomocy.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Hm... jak będę miał kierowcę to na jednym nie poprzestanę :twisted:
to ja zwalniam miejsce w autku :-( :-( :(
dużo foćcie :)
No na razie mamy 2 samochody i 8 osób więc jest ok. W ostateczności mogę zabrać 5 osób, lecz z tyłu nie ma za dużo miejsca.
Na obecną chwilę niestety odpadam, może uda mi się do Was dojechać, ale to tylko może...
Powodzenia :)
Ja planuje się wybrać z wami swoją skorupką :)
Biorę ze sobą żonę, ale myślę że awaryjnie ktoś by się upchnął.
Nie wiem tylko czy nie będę zmuszony ewakuować się wcześniej niż reszta, ale to się okaże.
Teraz pytanie: Kto może wziąc grila? Jedzonko każdy coś przynosi i wszyscy jedzą?
A ja mam jeszcze jedno pytanie do zmotoryzowanych: GDZIE robimy oficjalną zbiórkę? Ma ktoś propozycje?
Bo godzina rozumiem wszyscy zaakceptowali 8:00 rano.
AKTUALNA LISTA:
1. madallenka
2. canis
3. Robert Dy
4. Yoshitaka
5. magix
6. jablam
7. nessuno
8. Oliwka
8. domero
Nie wiem czy na pewno.
Nam trochę ciężko się się zorganizować na odległość w tak krótkim czasie.
Może ustalmy miejsce spotkania? Jeśli chodzi o zatoczkę przy prądnickiej to w ktorym dokładnie jest to miejscu bo nie jestem zbyt zorientowany (mieszkaniec miasteczka AGH)
Proponuję kupić po drodzę grilla jednorazówkę (kosztuje kilkanaście złotych) i będzie ok.
Co do miejsca sądzę że najlepiej będzie stacja BP obok CH Solvay, na przeciwko CH Zakopianka.
Ustalcie ostatecznie co i jak, bo ja uciekam teraz na imprezkę.
To była odpowiedź do Canisa - sorki za brak cytatu.
Magda - Spotkanie owszem, ale odnośnie grilla nic pewnego nie było ustalone.
Mam nadzieję, że nie wprowadziliśmy z Oliwką zamieszania. :)
Magix - zatoczka jest przy skrzyżowaniu Słowackiego i Prądnickiej, obok Fortu Kleparz.
Weź nie piernicz bo:
http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=845
Magda, Canis źle zrozumieliście mnie. To prawda, termin i miejsce pleneru ustalone jest od kilku dni, ale z tego co pamiętam miało być połączone z grillem.
Pytając o zainteresowanych, miałam na myśli czy zabieramy jedzonko z domu, czy załatwiamy wszystko razem na miejscu. Chodziło mi o wypowiedzi innych uczestników pleneru.
Jeśli Was uraziłam, przepraszam.
A będzie ktoś przejeżdżał w pobliżu AGH jego okolicy ? Bo dotarcie dla studenta pod zakopiankę w trakcie juwenaliów może być problematyczne o tak wczesnej porze ;-)
Właśnie przed chwilką miałem pewien telefon i mój jutrzejszy wyjazd stanął pod znakiem zapytania. Później napiszę czy będę mógł jechać. Z góry przepraszam za problem.
Ja niestety odpadam. Musze miec na poniedzialek skonczona sesje Jacka Krolika a dopiero zrobilem selkcje z 400 fotek trzeba teraz poobrabiac. Nie dam rady, mimo, ze checi wielkie.
OK czyli rozumiem że miejsce ustalone na parking pod CH Zakopianka.
Bede napewno.
Magix jak chcesz mogę Cie zgarnąć po drodze z miasteczka AGH. Jakby co to tel. 792 99 60 99 dzwoń teraz albo jutro o 6:00 :)
Tak, juto parking na stacji BP na przeciw Zakopianki. Punktualnie godzina 8:00! Do zobaczenia!
Przy kolejnym plenerku to już stanę na głowie aby z wami pojechać :D
Było zacnie. Mam nadzieje, że wszyscy dotarli szczęśliwie.
Teraz czas start kto ogarnie szybciej obróbkę ;)
Pokażcie jakieś fotki z pleneru (jeśli już macie).
Nie myśleliście np o plenerze w Lanckoronie/Kalwarii Zebrzydowskiej? Blisko Krakowa - zdecydowanie bliżej niż Kozubnik.