cobalt
IMHO
ci spoceni goście nie są godni uwagi,
w porównaniu do sportsmenek z fotki:
252
Wersja do druku
cobalt
IMHO
ci spoceni goście nie są godni uwagi,
w porównaniu do sportsmenek z fotki:
252
250 Świetna lewitacja :)
254 Pozycja bramkarza - szacun w szpagacie.
252 No dlaczego, dlaczego nie przymknąłeś bardziej, wszystkie są ładne, a tak tylko dwie z frontu.
Finał Pucharu Polski 2015 - mecz finałowy
255.
256.
257.
258.
259.
260.
261.
Górnik Łęczna - Piast Gliwice
262.
cobalt
Twoje fotki są bardzo fajne technicznie/kolorowo.
Nie zauważyłem w nich jednak dramatu (tylko zabawa),jak to w sporcie powinno być ! .
Np:
złamany piszczel :roll: .
261
Bardzo OK :mrgreen: .
PS uzycie jest tak powszechne ,że z łatwoscią "zniknąłbyś":
tło o tresci :50 000 pegenige,itd
byłaby to super fotka
Złamanego piszczela jeszcze nie trafiłem, może to i dobrze :). Kumpel ma fotkę totalnie skręconego stawu kolanowego (jakieś 2 tygodnie temu) podczas meczu Podlasia. Muszę powiedzieć, że makabrycznie to wyglądało.
Czasami uda mi się pstryknąć wywrotkę na żużlu. W unoszącym się kurzu z toru czasami dobrze to wygląda.
Powiadasz 50 000. Hm w sobotę będę na Narodowym na finale piłki kopanej. Tam zwycięska drużyna "przytuli " okrągły 1 000 000zł. Daje nam to jakieś porównanie co dzieje się w piłce ręcznej i nożnej.
Frank Lampart powiedział kiedyś, że piłkarz w Premier League żyje jak mnich. Ale zarobi tyle, że jego wnuki będą ustawione na starcie w dorosłym życiu.
Jak jest z odwzorowaniem kolorów w 7DII? Chyba 7D podkręca czerwony i niebieski.
Ja miałem na myśli :tło.
Fotka jest świetna ,ale "przyziemne"informacje o tym co,za co ,itd mnie rozpraszają.
Chodziło mi o mniej wiecej taką różnicę
bez dodatkowych informacji(które dla imprezy sa istotne) .
Trening
263
264
265
266
267
268
269
270
I co niby, zamiast na pochód to goście sobie trening zrobili. Kiedyś to było nie do pomyślenia!