Odp: Branża ślubna zdycha...
Dla rozluźnienia emocji pragnę przypomnieć iż dzisiaj przesuwamy zegarki o godzinke do przodu, więc może trzeba by to nadrobić wcześniejszym snem...:)
Cytat:
Zamieszczone przez
szambonur
Dla rozluźnienia emocji pragnę przypomnieć iż dzisiaj przesuwamy zegarki o godzinke do przodu, więc może trzeba by to nadrobić wcześniejszym snem...:)
Ja na Forum już od jakiegoś czasu mam dwie godzinki do przodu. Tak, że tą jedną i tak nie przegonię. :lol:
Ogólne ustawienia - Ustawienia daty i czasu
Pogrzeb tam trochę i będziesz miał wszystko OK
Cytat:
Zamieszczone przez
Sergiusz
Ja na Forum już od jakiegoś czasu mam dwie godzinki do przodu. Tak, że tą jedną i tak nie przegonię. :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
Czacha
Dziure pod fundamenty można wykopać łopatą, tak samo jak można to zrobić koparką. Rozumiem że Ty z kolegą Przemkiem naginali byście z łopatami :mrgreen:
Kiepskie porównanie, bo to czym się kopie dyktują warunki i opłacalność. Rozumiem że fundament pod ściankę działową w piwnicy Ty kopałbyś koparką :mrgreen:.
Cytat:
Zamieszczone przez
szambonur
Kto by tam tracił czas na spanie ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Kto by tam tracił czas na spanie ;).
Szczególnie przy tak emocjonującym temacie o biznesie ślubnym...:)
Cytat:
Zamieszczone przez
szambonur
Ogólne ustawienia - Ustawienia daty i czasu
Pogrzeb tam trochę i będziesz miał wszystko OK
Czas jest najprostszą rzeczą i nie ma dla mnie znaczenia. Stąd nie gmeram we wskazówkach. To tak trochę jak bym przestawił w telefonie mazowiecką wioskę na Barcelonę to by mi się zrobiło 22 stopnie na zewnątrz?
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Kiepskie porównanie, bo to czym się kopie dyktują warunki i opłacalność. Rozumiem że fundament pod ściankę działową w piwnicy Ty kopałbyś koparką :mrgreen:
Jeśli ściankę działową to akurat koparko-spycharką :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Czacha
Jeśli ściankę działową to akurat koparko-spycharką :mrgreen:
Tak, w piwnicy - wjechałbyś tam przez ścianę - to może prościej wyburzyć chałupę i postawić od nowa :mrgreen:.
Dobrze wiesz o czym piszemy. I nie ma co tego ciągnąć - ja doskonale rozumiem że ktoś prowadząc biznes kupuje sobie drogie zabawki bo to go cieszy, lepiej mu się pracuje, czuje się pewniej - powodów jest tysiąc. Natomiast zupełnie inną kwestią jest racjonalizowanie zakupów sprzętu pod kontem zysku. Przy tym w branży ślubnej "stopa zwrotu" jest całkiem niezła i to też jest jedna z przyczyn dlaczego tylu młodziaków się rzuca na to eldorado ;).
Ja tyko wspomnę, że Eldorado nazwa legendarnej krainy pochodzi od człowieka posmarowanego złotem, nikt jej nigdy nie odnalazł i pewnie nie istnieje.