Ma ktoś może jakiś nowszy cennik Raysfoto? bo ich strona mi sie nie otwiera a najnowsze jakie cenniki mam sa z marca...
Wersja do druku
Ma ktoś może jakiś nowszy cennik Raysfoto? bo ich strona mi sie nie otwiera a najnowsze jakie cenniki mam sa z marca...
RaysFoto Hurtownia i sklep ul. Mylna 25 lok. 6,Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
60-856 Poznań tel./fax: 061 8480 656,
tel. kom. 509 460215, 509 590100 e-mail:
ray@raysfoto.pl
jako, iż w tym tygodniu chcę nabyć polar na 77 mm zadzonie do nich i dam cynk o cenach.
a.
hmm może przy zakupie dwóch na raz dadzą rabacik jakiś? A jaki Ty chcesz kupić?
byłem zdecydowany na hoye hmc super77 (400 zł to górna ranica jaką chcę dac za filtr) ale teraz to już sam nie wiem. wiem tylko, że musi to byc filtr w wersji slim. i fajnie by było gdyby jednak dało sie na niego zakładać dekielek.Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
a.
@Routlaw - ceny w rays sie nie zmienily. Jezeli nie mozesz sie dostac do cennikow, daj znac, podesle:)
a ja mam pytanie odnosnie B+W srednica 67, mam juz pozakladane filtry UV (nie slim!) czy teraz zalecicie dokupic wersje slim polara czy zwykla? bede tego uzywal z tymi dwoma obiektywami co w podpisie... jezeli nie bede widzial roznicy to po co przeplacac ;-)
ps. a ile kosztuje marumi 67?
Z ostatniego cennika który mam (wygląda na to że wciąż aktualny):Cytat:
Zamieszczone przez c42
1. polar kołowy slim - 223 zł
2. WPC, MC, DHG, - wszystkie po 287 zł
Oczywiście ceny brutto
Pare minut temu dostałem cennik Marumi z Raysfoto. Dla średnicy 67 wygląda to tak:Cytat:
Zamieszczone przez c42
Polaryzacyjny kołowy 164,00
Polaryzacyjny kołowy MC 254,00
Polaryzacyjny kołowy - pierścień SLIM, jedno-gwintowy 223,00
Polaryzacyjny kołowy MC - pierścień SLIM, jedno-gwintowy 287,00
Polaryzacyjny kołowy WPC- pierścienie SLIM, dwu-gwintowe 287,00
Polaryzacyjny kołowy DHG - SLIM dwugwintowy 287,00
z powyższych podanych mam wersję WPC slim, pozostaje mi jedynie polecić..
Czy na ogniskową 28mm przy cropie 1.6 (350D) potrzebuję wersji slim, czy wystarczy zwykła? A na obiektyw kitowy 18mm?