Melduję, że dotarłem cały i zdrów.
Nom, panowie cyfrowi, parę zdjęć pokażcie... te, co się nadają :mrgreen:
Wersja do druku
Melduję, że dotarłem cały i zdrów.
Nom, panowie cyfrowi, parę zdjęć pokażcie... te, co się nadają :mrgreen:
No wlasnie jakis fotoreportaz by sie przydal, jak sie nie myle to MxW ma spore w tym doswiadczeni wiec ja nie bede konkurowac z mistrzem ;)
Ps.: Z opisem ma sie rozumiec ;)
Ps. 2: Co do regularnych spotkan jestem jak najbardziej za :D
Nom, z opisem.
I ani słowa o doniczce, bo... :mrgreen:
MxW, wyślij mi pliz to zdjęcie, gdzie widać jaki jestem biedny i obciążony - chcę nowy avatar... :wink:
Polaco - zapdejtuj swój podpis... umieść w nim swoją nową zabawkę... tak, tą, co mnie franca tak zauroczyła...
Adamek - zapdejtuj avatar - to jednak nie Ty... :wink:
No Panowie, widze że znowu się działo... Sorrki ale tym razem nie mogłem się z Wami spotkać. Poproszę o jakiś reportaż i streszczenie spotkania.
zaraz, zaraz, już za chwileczkę... ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
czyli jak zawsze: coś koło północy :mrgreen:
Oj Robercie, dzialo, sie dzialo, opluli (albo oslinili, nie wnikam) mi zabawke (przyznac sie ktory to byl) ;(Cytat:
Zamieszczone przez Robert P.
streszczenie (poki jeszcze zdjec nie ma): Zaczelo sie w Starym Browcu (przy pysku ;) ), po obejrzeniu stoiska ze statywami i torbami w Piotrze i Pawle poszlismy w kierunku Starego Rynku (juz w komplecie). W parku obfotografowalismy ptaki ktore nam Hania zapedzila ;) Pozniej Stary Rynek (runda honorowa wokol), pozniej wzgorze Przemysla i na jakies zarcie, po zarciu do domku. Tak wielkim skrotem, niech reszta tez cos dopisze :D
To MXW zafascynowany hodowlą EOSów w doniczkach przez Silenta .. :lol:
Ładne rosną, co nie? :mrgreen:
A jakie analogowe... :mrgreen:
Silent, nic nie mow bo pokazemy to zdjecie z szerszym kadrem, a my wiemy co Ty tam wyprawiales za MXW ;)Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
MXW - bujnij się :)