Jest wzmianka o Migawce w Kurierze.
Wersja do druku
Jest wzmianka o Migawce w Kurierze.
Plener "Szczecin - Miasto na wodzie" - organizowany przez Polskie Radio Szczecin - program "Migawka" i Fotoklub Szczecin
Szesnasty z serii comiesięcznych plenerów (kolejne w każdą ostatnią niedzielę miesiąca). Spotkanie uczestników, niedziela 25 kwietnia 2010, godz. 5.15, przed SIGMA PRO Centrum, ul.: Krzywoustego 70/1.
Tematem pleneru jest woda w krajobrazie miejskim. Będziemy fotografować Szczecin wszędzie tam, gdzie woda styka się z miastem, rzeki, jeziora, kanały portowe, nabrzeża, ... Ważne, aby woda była widoczna na zdjęciach i stanowiła istotny element kompozycji. Wschód słońca 5.42 z kierunku Pn-Wsch - Wsch.
Jak zwykle będzie można bezpłatnie wypożyczyć obiektywy firmy SIGMA, specjaliści ze szczecińskiego SIGMA PRO Centrum, Arek i Bartek będą czekali na uczestników pleneru w siedzibie firmy na ul.: Krzywoustego 70/1, od godziny 5.00.
Zapraszamy absolutnie wszystkich, dla których fotografia jest pasją i sposobem spędzania wolnego czasu.
Więcej szczegółów w programie "Migawka" sobota 09.30 Polskie Radio Szczecin - 92.0 MHz - Szczecin, 98,7 MHz - Sławoborze, 106,3 MHz - Świnoujście i w internecie www.radio.szczecin.pl/migawka
Myślę czy jest sens nie pójścia spać i czekania do 4 na nocny by dojechać na migawkę ;)
Nie ma.
Laduj baterie i czysc karty :D
Termos tez umyj.
Powodzenia!
Plener zaliczony. Mamy dużo różnych statków na wodzie w Szczecinie, ale zdarzają się też perełki ;)
Oto przykład.
Ja wymiękłem :(
Ciekawe ujęcia a ponieważ często bywam w Szczecinie chętnie bym wziął udział w podobnym plenerze.
W takim razie serdecznie zapraszamy. Plenery odbywają się w każdą ostatnią niedzielę miesiąca. Audycję "Migawka" można posłuchać w każdą sobotę o 9:30 w PR Szczecin lub np. poprzez stronę www.radio.szczecin.pl