Tłumaczenie "dziecka" - co z tego, że Ci głupio?. Akcja z kubkami nie jest z tego miesiąca i trzeba było przewidzieć możliwość wystąpienia wypadków losowych. W ten sposób dwadzieścia parę osób wciąż czeka na realizację "kubków forumowych".
Wersja do druku
Jak tam postępy w produkcji i co z pozostałymi którzy nie wpłacili kasy ? czy jest może jakaś aktualizacja . Tak się zastanawiam czy na gwiazdkę kubki zdążą dotrzeć abym mógł się cieszyć pijąc kawusię przy choince.:)
Co za lipa .......................
Też nie mogę się doczekać. :) I zastanawiam się, czy, kieza, odebrałeś wiadomość o zmianie adresu wysyłki w moim przypadku, bo nie dostałem potwierdzenia. ;)
Czy można gdzieś znaleźć jeszcze projekt kubka, o którym mowa... bo jeśli brakuje dosłownie paru wpłat (osób / zamówień) to można by jakoś to rozreklamować na forum... jestem tu od dawna (głównie jednak czytam, choć ostatnio może nawet więcej się udzielam) ale nie dość, że nie wiem jak wygląda taki kubek to w dodatku nie wiem czy jest sens zamawiać... a może bym i chciał jak fajny, bo lubię fajne kubki :D
Litości ludzie, wpłacajcie pieniądze!
Trud sobie zadałem (zresztą jeśli tylko mogę to czytam cały temat od początku) i przyznam, że w ostatnim poście gdzie jest informacja o "obowiązującym wzorze kubka" zdjęcia brak... znaczy się, nie otwiera się.
Nie ma więc gdzie zobaczyć jego cudnego oblicza :(
A w kwestii nowej listy... nie o to mi chodziło.
Z tego co wyczytałem to by zrealizować zamówienie potrzeba kupić min. 36 kubków.
Aktualnie podobno chętni (zapisani) są ale nie wpłacili kasy i brakuje dosłownie paru (6?) wpłat.
Stąd moje pytanie... jak wygląda kubek i czy nie można by tego jakoś rozreklamować szerzej na forum by te parę osób się zebrało.Cytat:
Zamieszczone przez kieza
A... i w ciemno to ja nie kupuję... nie-e.
Dokładnie chiron tą koncówę sprzedać kto jest chętny i do widzenia ,wątek nie jest jakiś nowy i pisanie dyrdymałów że ktoś tu nie zagląda bo wyjazd czy coś tam coś tam lub kasy brak to moim zdaniem przegięcie . Dostęp do netu jest na całej kuli ziemskiej .Trzeba było wpłacać od razu jak tylko był sygnał że można a nie teraz wić się jak piskorz .
Ewentualnie powiedzieć otwarcie że tego kubka nie chce i cześć.Tym bardziej że podobno osoby logowały się na CB.
Moja propozycja jest taka niech powstanie lista chętnych na te pozostałe kubki - kto pierwszy ten lepszy i po sprawie.No chyba że są już zrobione i wymalowane Nicki no to wtedy wiadomo lipa. Czekamy na sygnał od Kiezy ....:twisted::confused: