Paenka, jaki ładny rym!
Wersja do druku
Paenka, jaki ładny rym!
Chwalić to się nie mam czym, nawet nie mam niczego żeby dać się skrytykować....wracam z pracy to już ciemno jest. W Weekendy tez ostatnio ciężko bo mam pszczoły do utulenia na zimę i po prostu czasu nie mam a aparat mam aż od tygodnia!
Zakupiłam body 50d, bez szkieł...szkła stare póki co...nie narzekam...no może troszkę szerzej by sie przydało ale przyjdzie na to pora.
A labrador, wiecznie chory...ale ale...ma koleżankę Nolę - Parson Jack Russel Terier'a (przybłąkała się przed świetami bożego.., o dziwo ma tatuaż w uchu a nikt jej nie szukał :()
No to fotkę z utulania pszczół ;)
Uuuu.. moja odpukać na razie w niezłej kondycji.. a jak ma tatuaż to w związku kyn. powinni mieć namiary na właściciela lub hodowcę - na pewno znajdą bo jakiś czas temu na wystawie hodowczyni pokazywała brata mojej suki - właściciele oddali go do schroniska bo wyjeżdżali czy się rozwodzili i schronisko po tatuażu właśnie znalazło ją i go zabrała...
No właśnie z tym psem to tak dziwnie bo dotarłm do hodowcy ale nie przyznaje się do tej suki, za młoda jest a jego była juz starszawa no i inaczej wyglądała. Myślę, że to jest pies z udawanym tatuażem, ktoś go kupił i okazało się, że nie jest to rodowodowy pie sto go porzucili a mała jest super.....rozrabia co nie miara: wchodzi Kaiserowi na głowe, gryzie, obszczekuje a on ze stoickim spokojem znosi te umizgi. Typowa kobieta...ciagle zrzędzi i skrzeczy nad uchem facetowi ;p
Nie wszystkich historie tekstowe kręcą. Jak to na wykopie (i innych weird portalach) piszą :
Pics or it didn't happen.
Czyli innymi słowy - czekamy na zdjęcia!
Ty a ty czemu jesteś "banned" ?
No ok, to z dzisiaj foty. Jedna to Nola, mój "nowy" pies ;) Druga została zrobiona podczas malowania gołębnika wapnem przez mojego "nowego" chłopaka hrhrhrhr...
1g.
2g.
To teraz już można uznać za "wydarzone" ;)
Bry moja "mentorko" płaszczki epsona ;)
Już chciałem napisać że analogowa kadra wraca na łamy forum, a tu.... -> 50D ???
Nooo proszę Cię...
;)
i gratuluję zakupu!
Do ostatnich dwóch reportażówek mam tylko jedno pytanie..
CZEMU TO TAKIE NIEOSTRE? :(
To skan, slajd, czy jpg z puszki?
A po terierce (terierzycy?) widać całą energię o której mówiłaś :twisted:
:) WItaj, nie porzucam analoga ./..nadal czuję różnicę. Póki co bardziej się czuje analogowo ...choć nadal niepewnie...ale próbuje cyfrowo...mam nadzieję zrobić na cyfrze duży postęp...przynajmniej w pracy nad pewnością trzymania aparatu w dłoni.
Nie, mój dziadek, który zmarł miał gołębie...tak hodował hobbystycznie ale bez jakichś wystaw itp. Gołębnik przerabiamy na pracownię pszczelarską, bo dziadek zostawił mi pasiekę więc organizuję sobie pomieszczenie na miodarkę itp prace pasieczne.
Tak 2g jest poruszona...nie wiem dlaczego ale zauwazylam to dopiero kilka dni temu. Ślepne normalnie!