mnie się pustka nie rzuca
aczkolwiek od dluzszego czasu zastanawiam się czy fotografie brzydkich osób tez tak dobrze wychodzą
Wersja do druku
mnie się pustka nie rzuca
aczkolwiek od dluzszego czasu zastanawiam się czy fotografie brzydkich osób tez tak dobrze wychodzą
zaczyanm sie załamywać... jesteś coraz lepsza Monia
Guniu - dzięki za dobre słowo:) Ale czemuż masz się załamywać? Przecież Ty też stajesz się lepsza z każdą sesją:) W ogóle to musimy sie umówić na jakiś wspólny plener w wakacje, co Ty na to? :)
Chociaż ja sie chyba w tej ostatniej sesji cofnęłam, bo nie jestem zadowolona do końca ze zdjęć:) Mogłabym podać wiele wymówek dlaczego tak sie stało, ale to i tak nie ma teraz znaczenia;)
To i tak moja ostatnia sesja w tym miesiącu była, bo za tydzień w poniedziałek zaczynają mi się egzaminy praktyczne na ASP:) Bo muszę się pochwalić, że moja teczka przeszła selekcję i być może niedługo będę studentką grafiki;) także 22-26 maja proszę za mnie trzymać kciuki:)
To ja już trzymam ... tak na zapas ;) Mi tam się podoba ostatnia sesją, ale ja się nie znam więc trzeba na to brać poprawkę :)
Dzięki, xsardas:) Ja też się nie znam;)
118.
zabrałam się za kolejne zdjecia Izy i stwierdziłam, że wcale nie jest tak najgorzej:)
119
120
119, 120 dobre, jedynie brakuje mi ucha na 120.
Mozna przyczepisz sie tego prawego ramienia na 119 ale to pozostawie Miclesowi.
Bardzo ladne oczy ma ta dziewczyna.
118 te ciecia ni w gruche ni w pietruche.
Kurde 2 ostatnie wymiatają .... ja też takie chce robić chlip chlip :cry:
muszę znaleźć jakąś początkującą wizażystkę żeby mi modelki malowała w zamian za fotki :P
Joanna - w ogóle cała dziewczyna jest nieziemska:) Te cięcia to pewnie w gruchę, bo ja missgruszka jestem;) Eksperymentuję z kadrami, więc rozumiem, że wszystko nie musi się wszystkim podobać:)
xsardas - a co Cię powstrzymuje? Chyba nie sprzęt, bo ja bym zabiła za taki:P także mniej użalania się nad sobą, więcej sesji robić. Ale dzięki za dobre słowo:)
Jak to co ? Brak wiedzy i umiejętności :)
Może w tym tyg coś wykombinuje, ale sesja w trakcie więc ciężko ... a potem wylot za granicę buuuuuuuuuu
A tymczasem idę wstawić 3 fotki z ostatniej sesji :)