ja kurde znow daje ciala. sobota - christ agony zabrze, niedziela bielsko ta sama traska.
aaa w ta sobote silesia robi plener w parku chorzowskim.
ja kurde znow daje ciala. sobota - christ agony zabrze, niedziela bielsko ta sama traska.
aaa w ta sobote silesia robi plener w parku chorzowskim.
na sobote zapowiadaja deszcz ale optymistycznie zakladam ze te czarne wizje sie nie sprawdza ;-)
proponuje spotkanie tak ok 9.30 na parkingu pod Realem w Myslowicach :-) .. to jest ok 1,5 km do ruin huty :-)
zatem:
1. Kubak82
2. ... ??
:-)
Dziewczyny jazda do tego watku!!!
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=39001
Ale juz!!!
Tam sie zapisujcie.
Temat jaworznicki troche nam zniknal, ale moze sprobuje cos w nim namieszac.. :) Propozycja raczej dla miejscowych, chociaz jesli ktos by chcial to nie widze problemu. We wtorek 11 listopada, jest organizowany jesienny wyscig rowerowy (przelaj), pod batuta proboszcza parafii na peiczyskach i prezydenta miasta. Impreza cykliczna, dosc pokaznych rozmiarow (w zeszlym roku ponad 170 zawodnikow, takze z kadry polskiej). Moze kogos zainteresuje. Cala balanga odbedzie sie na pieczyskach, w okolicach znanej i lubianej:mrgreen: cementowni. Start ma byc kolo 11, ja tam bede gdzies pewnie kolo 9-10.
witam,
daj jakis namiar na siebie,oranizujemy z kilkoma napalencami plener w naszych okolicach
pozdrawiam P