muflon - czyli tak jak Ty dbasz o to aby miec doskonałe zabawki, tak teraz żona się domaga :P
Wersja do druku
muflon - czyli tak jak Ty dbasz o to aby miec doskonałe zabawki, tak teraz żona się domaga :P
zony jako operatorzy image bankow sa niezastapione! potwierdzam! a teksty: "idz misiu, zdjecia rob, ja ci zgram karte" sa jak miod lany na moje serce :mrgreen: od razu mi sie optymistyczniej wizualizuje ceny lokalnych blyskotek z kamieniami szlachetnymi (i tym podobnych)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Ja jeszcze nie doswiadczyłam uroków wspólnoty majątkowej, jednak przy każdym większym zakupie znajduję rzecz, która mój "przyjaciel osobisty" chciałby posiąść, ale szkoda mu kasy, i przekonuje go, że jest to świetny pomysł. Nastepnie każdy kupuje swoją zabawke, wszyscy są szczesliwi :-) Podejrzewam że gdyby wspolnota byla, trzeba by bylo poczekać az znajdzie sie kasa na dwie zabawki aby nikt nie poczul sie pokrzywdzony.
no nie straszcie prosze:???: ..mnie to za nieco ponad rok czeka:twisted: ..wczoraj przyszły dwie paczki ze sprzetem, moze sie wyrobie z zebraniem calego kompletu zanim nadejdzie "dzien 0":twisted: ?!
ale przeciez sa tez plusy - piekna zona w kadrze potrafi niejedno wynagrodzic:-D ..a ze nie bede miał kolejnego obiektywu..coz, cus za cus:) ..przynajmniej tak to sobie tlumacze:mrgreen:
Ja mam taki plan pogodzenia zmiany puszki by nie zdenerwowac mojej duszki..
Powoli łapie bakcyla pstrykania, co i róż coś Jej tam mówie jak pstryknać(jakbym sam umiał) no i jak już złapie do końca wirusa fotografii to oddam jej moją 300d a sam kupie coś lepszego.. Przecież nie moge zostać bez.. :)
Routlaw uwazaj bo jak sie wciagnie to mozesz usłyszeć: Phi 300tka ? A chociaz zhackowana ? Ale najlepiej to zostaw ja sobie bo ja sie przymierzam do jakiegoś FF, może 5tka, jak myślisz Kochanie ;) :mrgreen: ;)
Hehehe narazie nie jest aż tak do przodu.. Jestem na etapie tłumaczenia różnic między Av a Tv :) ale wizja nie powiem straszna :D
EDIT: o stałem się mądralą forumowym :mrgreen:
Wybor miedzy dzuma a cholera jest trudnym wyborem ale z dwojga zlego chyba jestes w tej mniej zlej sytuacji ... jeszcze! :)Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
EDIT: a ja cos juz napisalem - akurat o zonie !@# :twisted:
pozdrawiam :wink:
Ja zachęcam swoją Panią do zakupu czegokolwiek i jak już się tego nazbiera to "buch" a to obiektyw, a to statyw (niebawem) itp. Na razie wszyscy zadowoleni. I to jest fajne bo zawsze mam zrgument "nooo ja Ci nie zabraniam kupywać sobie np. ciuchów". Skuteczność gwarantowana. :)
... co oznacza, ze masz o polowe mniej sprzetu, ktory moglbys miec albo w polowie tak dobry jak moglbys miec - ale obiekt do fotografowania jaki ladny :-DCytat:
Zamieszczone przez Bigmar
pozdrawiam