Odp: Nowart - tanio i szybko
Miałem dzisiaj przyjemność poznać Artura i dobić z nim interesu ;) Bardzo sympatyczny człowiek i nie mniej sympatyczne ceny :) Polecam!
Z małym opóźnieniem, ale z wielką satysfakcją dopisuję się do zadowolonych klientów Artura. Profesjonalny sprzedawca i bardzo sympatyczny człowiek.
Tytuł wątku zdecydowanie odpowiedni - tanio i szybko! Do tego sympatyczny kontakt i 6D kupiłem znacznie wcześniej i korzystniej, niż planowałem! :) W przypadku przyszłych zakupów na pewno ponownie się skontaktuję!
Cytat:
Zamieszczone przez
aciek_l
Tytuł wątku zdecydowanie odpowiedni - tanio i szybko! Do tego sympatyczny kontakt i 6D kupiłem znacznie wcześniej i korzystniej, niż planowałem! :) W przypadku przyszłych zakupów na pewno ponownie się skontaktuję!
Witam serdecznie wszystkich,
Też jestem zainteresowany tą puszką i chciałbym spytać jak z fakturką u p. Artura.
Cytat:
Zamieszczone przez
wideos
Też jestem zainteresowany tą puszką i chciałbym spytać jak z fakturką u p. Artura.
Masz jakieś ograniczenia i nie możesz napisać PW do p. Artura ([http://www.canon-board.info/private....newpm&u=12039]) ???
Tak też zrobiłem, tylko myślałem , że ktoś szybciej odpowie.
Wejdź na jakąś jego aukcję na allegro, weź stamtąd numer telefonu i zadzwoń. Najlepsza i najszybsza opcja kontaktu.
Cytat:
Zamieszczone przez
wideos
Zrób inaczej, pierwsze spytaj o cenę, a później o cenę z fakturą :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
wideos
Tak też zrobiłem, tylko myślałem , że ktoś szybciej odpowie.
Chyba jednak nowart nikogo nie upoważnił :) , ale na allegro jest numer telefonu i zaproszenie do zadawania pytań :idea:
dzwonilem do nowarta i niestety nie wystawia faktur