Adam u mnie 2:23 pierwsze super...ciachnołbym trochę 1 cm, drugie trochę zbyt atletyczne ale też dobre.
Wersja do druku
Adam u mnie 2:23 pierwsze super...ciachnołbym trochę 1 cm, drugie trochę zbyt atletyczne ale też dobre.
Jeszcze kilka fotek z ostatniej sesji:) proszę o ewentualne sugestie odnośnie kadrów i kompozycji - pion czy poziom? i co tam wam przyjdzie do głowy pzdr:)
56.
57.
z góry dzięki:)
Wbrew temu co napisał Zemun ten slide show jest bardzo ciekawy. Oczywiscie moze za dużo różnych ujęć i w ogóle ale sam pomysł, efekt i kolorystyka bardzo mi się podoba.
Natomiast zdjęcia Marty...hmmmm....pomijając męskie, szowinistyczne podejście :) to raczej poziom. Moje osobiste wrażenie odnosi się do szerokiego tła, któe pokazuje piękną zatokę i choć na chwilę pozwala oderwać wzrok od modelki i "niebieskich oczu". W końcu pacyfik tez ważny.
Do 52 mam drobną uwagę. Wydaje mi się, że w kącikach oczu zebrały się modelce resztki tuszu, to się czesto zdarza i łatwo się to usuwa w szopie :)
Dla mnie tez poziom lepszy, a to tylko dlatego, ze modelka jest zle odwrocona, gdyby byla po prawej, wtedy by to lepiej wygladalo, no ale wody nie przesuniesz :).
Pozaty fotki super
...jeszcze jedna:)
58.
56, 57 fajne, ewentualne uwagi, to kwestia gustu. Na 56 zmieniłbym kadrowanie, posłałbym postać bardziej w stronę PD. Piasek nic nie wnosi, poza podkreśleniem małej GO, a błekit wody fajnie współgra z majkami :) Na 57 stopy wyszły jak skrzydełka na uskrzydlonych postaciach z filmów Disneya, nie pamietam jak się te stworki nazywały :)
58 na NIE. Fatalna mina, zaciśnięte wargi, niepotrzebny piasek, coś białego pod nosem i nienaturalne oczy