bez przesady w samym menu juz jest kilka jezykow i wliczyli to w cene, dwa rodzaje chinskiego, cena nie spadnie szybko owszem o 100-200zl tak ale to max i do kwietnia 2008 bedzie prawie taka sama w pl.
Wersja do druku
bez przesady w samym menu juz jest kilka jezykow i wliczyli to w cene, dwa rodzaje chinskiego, cena nie spadnie szybko owszem o 100-200zl tak ale to max i do kwietnia 2008 bedzie prawie taka sama w pl.
co do reklamy ... reklamy to potrzebuje Nikon i Sony :) zreszta widzial ktos reklame Canona?
tak. na Singapurze widzialem. ale tam ogromna wiekszosc ludzi z (D)SLR-ami miala NikonaCytat:
Zamieszczone przez emisiaczek
Canon to się głównie na meczach i zawodach sportowych reklamuje:mrgreen: :grin:.
qrde brak dodatkowego LCD to imo spory minus...Ja korzystam z niego całyczas....zresztą nie da się z niego nie korzystać....Pozatym to jest ok, nowości jest dokładnie tyle ile powinno być.
Umknęło mi to wątku - wszytkie dane o ekspozycji wyświetlane są na tym BIG SCREEN-ie?Cytat:
Zamieszczone przez VANT
Ło matko, wieczorem nie da się robić zdjęć bez oślepnięcia :(
Nie przesadzajcie! to jest bardzo fajne roziazanie, KM-owcy tez tak maja w D7D i D5D i jakos nie przeszkadza im to w robieniu zdjec. Swoja droga chciałbym aby kazdy LCD posiadał taka funkcje.
Pozdro.
jak sie przyzwyczaisz to nie przeszkadza. ale przy pierwszym kontakcie z D7D migajacy ekranik niezle wk... :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez towersivy
Co w tym fajnego? Ja telewizor wlaczam w aparacie jak potrzebuje w menu pogrzebac. Nawet podglad zdjec mam wylaczony. Caly czas zerkam na wyswietlacz LCD, jak jest ciemno to go podswietlam. Nie chcialbym wyglac jak choinka w 2.5" zarowa swiecaca po galach. zenua normalnie :(Cytat:
Zamieszczone przez towersivy
Piszą, że się da. Tyle, że trzeba sobie regulować podświetlenie. Które, zapewne, jest tak samo zagrzebane w menu jak w 350D.Cytat:
Zamieszczone przez ErnestPierwszy