Panowie - zlot ustalacie w weekend gdzie jest sobota 07.07.2007 - najbardziej oblegana data ślubna ostatnimi czasy :)
Przez to troche osób może odpaść. Ja niestety foce w ta sobote :(
Wersja do druku
Panowie - zlot ustalacie w weekend gdzie jest sobota 07.07.2007 - najbardziej oblegana data ślubna ostatnimi czasy :)
Przez to troche osób może odpaść. Ja niestety foce w ta sobote :(
JA niestety też odpadam środek urlopu - ciut za daleko będę miał żeby podjechać, a szkoda bo poprzednim razem w mieście Kraka było bardzo OK.
bylo, bylo :mrgreen: i tez chetnie bym sie pisal na powtorke ale.. watak odpuscilem bo bede w tym czasie w podrozy poslubnej :-P .. niech sie szturmbrygada dochmieli w Sandomierzu a potem, jesli beda chetni, moze jeszcze jakis zlocik wczesna jesienia daloby sie zorganizowac :roll:
No cóz jak powiedziano w filmie "REJS"Jest taka sytuacja że ktoś musi byc pierwszy.Zarezerwowałem pokój w pensjonacie "Sandomiria" na 5-8.07.a myslę że chyba warto zaczać od 5-go 07. [tyle sie poswieca czasu i pieniędzy na to hobby a potem problemem sie staja trzy dni wolnosci tylko z aparatem i kolegami?::mrgreen:]: :Najwyżej będę miał zaliczony jednoosobowy zlot:-) Ciekaw jestem co ze sprzetu planujecie zabrac??:?:
Mnie bardziej zalezy na spotkaniu z Wami, wiec na luzie.Myslę że zoomiki 24-105 oraz 70-200 f4 coby było lekko i przyjemnie.Moze jeszcze lampa?:idea:
Ten dzien wczesniej to moze w mniejszym składzie ale mozna wiecej pofocić.Może w drodze Bydgoszczy w czwartek jaskinia nomen omen "RAJ":?::-)edit.własnie doczytałem ze w jaskini nie można fotografowac:mrgreen: :evil: nie to nie.obok zaraz są ruiny zmku Checiny, góra Łysica itp.:-)
07.07.07 - kto nie foci ślubu tego dnia ? :|
Późno się robi, więc może zacznijmy się deklarować czy będziemy czy nie (ze szczególnym wskazaniem osób które głosowały na taki termin).
Termin mi średnio pasuje, ale jestem skłonny porzucić festiwal "Nowa Muzyka" w Cieszynie na rzecz zlotu :-)
masakrycznie dużo stron do przeczytania więc może ktoś streści: kiedy i gdzie???