masz 3056 postów narzekania na canona i jeszcze systemu nie zmieniłeś? masochista? zrób sobie dobrze na mikołaja i kup nikona. ty bedziesz szczęśliwy a ja tym bardziej nie musząc czytać twoich wynurzeń.
Wersja do druku
MMM ale nie gadamy o kasie (przynajmniej ja nie gadam; i tu sie zgadzam z opinią Viteza - nie zaglądamy nikomu do kieszeni); rozmawiamy (a raczej teoretyzujemy) na temat właściwości tej puszki. I nie jest ona taka zła.
Moze nie wszystko jest tobie potrzebne, ale niektórzy czekają na "współczesne" ficzery.
Ja jestem zadowolony z takiej dupereli jak HDMI.
Tak samo jak mi się podoba notatka głosowa w 1DmarkuIII, bo przy ilości zdjęc, jakie robię w podróżach, czasami jest to znakomite rozwiązanie. A wiele osób wyśmiewało to jako zbędny ficzer...
Forsując cenę na pierwszy plan stawiasz się w szeregu malkontentów, którzy chcieliby mieć puchę klasy Ds'a w cenie 1000D
ale obiektywnie patrząc, Twoje posty w tym wątku wyglądają trochę jak jakaś terapia ;), niemal na siłę udowadniasz, wszelkimi możliwymi sposobami że 5DmkII jest do ****, pytanie tylko komu udowadniasz ... bo wygląda że najbardziej sobie. Chociaż rozumiem Twój problem (czyt. posiadaczy 5D mkI) - myślę że gdybym zaliczał się do tego grona to wraz z dniem premiery mkII poczułbym że zostały już tylko deesy.Cytat:
Zamieszczone przez MMM
Oprócz robienia zdjęć interesują mnie też nowe elektroniczne zabawki, ich możliwości etc.
Chciał bym mieć puszkę klasy D700, 1Ds mi nie potrzebny.
Co to znaczy "niemal na siłę"? I co to znaczy że coś udowadniam? Wyrażam swoją opinię na temat 5D2, nikt nie musi się zgadzać, to tylko moje zdanie.
cały ten watek sprowadza sie do kasy; jak kogoś nie stać to usiłuje sobie wmówić jaki to mk II jest do **** bo filmy kręci.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
MMM twoja stopka: "martwię się już tylko o światło" to tak dla szpanu co? powinno być: cieszę się jaki to nowy 5d jest ......wy
Mnie stać, tylko to byłaby wywalona kasa w błoto bo nic realnie wpływającego na jakość fotografowania czy jakośc obrazu tam nie ma.
Jak uważasz że 5D2 jest świetny, sample Ci się podobają to napisz to. Czemu się przyczepiasz do tych, którzy mają inne zdanie?