Pokaż najpierw jaka to modelka ;)
Wersja do druku
Pokaż najpierw jaka to modelka ;)
no własnie - nie wiem jak z wolnym czasem - ale pokazać modelki by mozna tutaj ;)
no właśnie, pokaźcie te modelki :-)
No to macie 1 ode mnie ;)
chyba jednak nie dam rady w niedziele wpaść
Oto druga z dziewczyn ;)
Oto propozycja mojej trzeciej modelki podaje stronę:) http://www.maxmodels.pl/moni104.html
piękność duża ,przekaż modelce ze chetnie ja poznam głębiej :-D
No i gitarra :)
Pozdr.
1. Hiv
2. szuler
3. barman_pl
4. Blackrado
5. Justine25
6. http://www.maxmodels.pl/gunica.html
7. http://www.maxmodels.pl/loverb.html
8.
9.
10.
W tej chwili tak wygląda lista - jeżeli macie jakichś znajomych chętnych to zapraszajcie, zrzutka 40zł wychodzi przy 10 osobach, jeżeli nie będzie 10 osób, wiadomo koszty mogą wzrosnąć ;)
Ja niestety muszę was przeprosić, ale nie dam rady pogodzić terminów i niektórych spraw, mam występ chóru, w którym śpiewam, niestety nikt mnie nie zastąpi, a po występie mamy imprezę taką zamykającą nasz pewien etap ostatni, więc muszę być:( i w dodatku byłam wczoraj na pogotowiu i mam zapalenie oka, dlatego jutro czmycham jeszcze do okulisty. Jeśli chodzi o modelkę to spytam się czy da radę dotrzeć do was beze mnie, mam nadzieję, że będziecie się dobrze bawić:) pozdrawiam ciepło, mam nadzieję, że następnym razem już się załapię i was poznam:)
ja będę mógł wpaść na max 2 godz.
Tylko może lepiej mniej modelek, bo nie chce mi się wydawać więcej jak 4 dyszki ;)... Jeszcze paliwo dojdzie 40 i mam 80 :D
Pozdr.
a moze to spotkanie by przesunąc w czasie na inny termin ? :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
o i jeszcze mi przyszło do głowy zeby moze w piątki wieczorkiem zaczynać takie spotkania,myslę ze to bardziej przyjazny termin niz niedziele czy soboty w dzień:-)
ja mam sporo zajeć ostatnio z moją własną model (tutaj > http://www.canon-board.info/showthre...05#post1017705) więc nie wpadnę
zawsze mozesz ją przyprowadzić ,nikt raczej nie bedzie sie sprzeciwiał :)
no właśnie nie mogę przez to sporo zajeć ;)
Szkoda, że się ludzie wykruszają bo planowaliśmy 2 stanowiska zrobić, ale przy 5 osobach (i 6 szuler na 2 godz) to będzie pełen luz. Pierwsza modelka będzie gotowa do zdjęć już koło godz. 10.00 więc można przyjechać na poranną kawę już od tej godziny.
P.S. gdyby kolega Szuler mógł zabrać ze sobą 135 2.0 to będę niezmiernie rad ;)
oki zabiorę :)
no to od 10 można przybywać ?? :-P
Tak, o godz. 10 będzie już gotowa jedna modelka :)
Przepraszam ze tak na ostatnia chwile prawie, ale ja pod znakiem zapytania jeszcze jestem, bo nie wiem czy sprzęt bede miała :(
Ja za pozno sie kapnalem, nie dam rady, moze nastepnym razem.
to może i ja się pojawię, nie obiecuje na 100% ale się postaram
a osoba spoza łodzi tzn z Warszawy też może przyjść jak by co ?? ;-)
Może :)
Słuchajcie - właśnie wróciłem z wesela, więc nie wiem czy się ogarnę żeby dojechać... W każdym razie liczcie mnie tak jakbym był... Jeśli nie dojadę to poproszę Wojtek o namiary na konto na PW i zrobię przelew za siebie ;)...
Pozdr.
Jak by ktoś miał problem z trafieniem to numer do mnie 530 530 005.
To nam spotkanie dopisało. :evil:
tylko frekwencja nie bardzo
No to dziękujemy bardzo wszystkim za NIE PRZYBYCIE i totalne olanie modelek, wizażystki i nas za stracony czas. Więc z takimi spotkaniami kończymy, chyba ze wcześniej każdy zrobi przelew na konto.
Popieram w 100%
Myśleliśmy że mamy do czynienia z poważnym i odpowiedzialnym ludźmi. Wychodzi na to że z małolatami które rzucają słowa na wiatr i nie należy wierzyć w to co piszą.
Mimo kiepskiej frekwencji spotkanie można zaliczyć za udane, coś czuje że za szybko ono się nie odbędzie jeżeli w ogóle się coś uda zorganizować, dzięki wszystkim za spotkanie.
czytając rozgoryczone wpisy spytam sie nieśmiało co sie stało ?
to kiedy następne spotkanie ?:twisted:
Dopiero przeczytałem o tym. Czy amator stawiający pierwsze kroki mógł by kiedyś was odwiedzić. Oczywiście przelew z góry by był na 100% bo szkoda takich inicjatyw.
Pozostaje śledzenie tematu.
Spotkania są dla każdego, "amator" skorzystałby podwójnie bo sprzęt, modelki, porady od innych, itd. Natomiast po ostatniej akcji to organizowanie spotkań przez nas jak widać sensu nie ma żadnego bo z kilku chętnych zjawiła się jedna osoba więc prawie całe koszta ponieśliśmy my.
Wow to nie za fajnie wyszło:/ rozumiem was, ja niestety przez swoje zdrowie nie dałabym rady, mój wzrok się wtedy strasznie pogorszył, może zmieńcie godziny np. zaczynajcie w piątki wieczorem czy jakoś tak może wtedy wypali czy w soboty bardziej, nie wiem. Pozdrawiam ciepło z poza Łodzi.
Sadze ze ci co sie zadeklarowali powinni zaplacic za swoja nieobecnosc i tak.
Ja też chętnie pojawię się na Łódzkich eventach fotograficznych.
a trzeba posiadać już jakieś doświadczenie w takich eventach czy są otwarte dla wszystkich?
tu super, chętnie się pojawię w razie wolnego czasu przy kolejnej edycji takiego spotkania...
ale cisza, kryzys dopadł Łódź ewidentnie.
A czemu akurat studio + modelki?