Czemu jesteś zmartwiony tym, że jestem szczupła? Bo nie rozumiem... W grę nie wchodzi żadne powiększanie rodziny, przynajmniej na razie. ;mrgreen:
Wersja do druku
Ups, narobiło się trochę zamieszania, madallenka na pewno wie co miałam na myśli.
Panuna, to o sukienkę chodziło, w którą tylko Magda (ze swoją figurą) mogła się "wcisnąć" :smile:
To chyba zmartwionka na bok :?::wink:
nie nie nie, to mnie absolutnie nie martwi, wręcz przeciwnie:mrgreen:
Nie byłem podczas focenia w studio i nie słyszałem całej Twojej rozmowy z Oliwką, stąd bazowałem na poście zamieszczonym przez Oliwkę "Powiedziałam, że jesteś bardzo szczupła, a Ty, że tak ma zostać do ślubu".
Skoro tylko do ślubu, to nasuwa się pytanie: a co po???....
... i to mnie zmartwiło:-?:?:
My wybieramy się dziś pofocić Lunapark na rondzie grunwaldzkim. Będziemy tam w okolicach godziny 19.00. Jak ktoś ma ochotę to zapraszamy. Można się kontaktować z nami po 16:00 (502-299-655 do mnie; 505-599-950 do canis'a).
Też się tam wybieram z młodym, ale dzisiaj Vader był najważniejszy (koncert w Studio 38 ).
1.
2.
3.
Yoshi - fajne momenty uchwycone :)
A ja się dołączyłem z moją lepszą połową do Madallenki i Canisa, było bardzo fajnie, straty w sprzęcie są, ale to nieważne :mrgreen: Coś się udało zrobić więc wrzucam:
1. Misie - wszędzie Misie, i niby wolny wybór:
2. ale aż dzieci odwracały wzrok od Misi:
3. próbowano je zastrzelić:
4. ale nic to nie pomogło:
5. co poniektórzy uciekali dziwnymi środkami transportu:
6. pojawiały się dziwne stwory:
7. pająki, albo cuś takiego:
8. ale Misie potrafiły nadgryźć stwory, prawie jak kawałek pizzy:
9. ewidentnie, Misie są nie do ruszenia:
10. więc trzeba było wrócić do domu, nie warto wchodzić w drogie Misiom:
Dzięki za spotkanie :mrgreen:
Do następnego :)
Kilka moich:
http://foton.ap.krakow.pl/~lupus/nowe/
Nie, bo są za duze i forum by się rozjechało.
To ja wrzucam kilka moich.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
9-11 szczególnie mi się podobają:) choć w zdj nr 9 i 11 brakuje mi trochę dołu, ale rozumiem, że pewnie warunki nie były sprzyjające ;)
Pozdrawiam.
Fajny a zarazem wymagający temat do fotografowania.
madallenka - 10 i 11 najlepsze. Biorąc pod uwagę niesprzyjające warunki na dole w tym wielką reklamę, sądzę że sensownym rozwiązaniem było wykadrowanie koła.
kris200 – 2 i 5 podobają mi się szczególnie. Seria trochę za bardzo monotematyczna (miśki) :)
Można jakiś link o co w ogóle chodzi?
Przeglądnąłem trzy ostatnie (do 124 włącznie) i nie widzę linku do konkursu, ani tym bardziej do jego wyników
EDIT:
Posty numer 1266, 1267, 1268 dotyczą tego, co jest tutaj:
http://canon-board.info/showthread.p...514#post640514
Przepraszam - pomyłka
Owszem :-) Już się skapnąwszy - dziękuję :-D
Madallenka, super zdjęcia - 5 i 8 bardzo mi się podobają.
No i te kolory! :D
Magdo - 8 i 10 ekstra :)
Robert - jakoś tak wyszło monotematycznie, ale chciałem opowiedzieć jakąś historie :mrgreen:
fajne zdjęcia z tego Lunaparku, dzisiaj go nawet w TV pokazywali :mrgreen:
Yoshi trójka mi się najbardziej :)
Żeby tradycji stało się zadość to proponuje kolejny wypadzik. Tym razem do Kozubnika - kurortu wypoczynkowego link tutaj.
Moja propozycja jest taka, żeby tam pojechać najpierw małe lub większe focenie a potem się z grillem (i ewentualnie) pivkiem rozłożyć, posiedzieć, zintegrować się. Tylko tam już trzebaby się tak dogadać by nie jeździć jedno autko jedna osoba bo mało opłacalnie.
Proponuję termin 9 lub 10 maja.
Co Wy na to? Lista?
Termin mi pasuje, niech wypowiedzą się inni.
Super, w takim razie rozpoczynam listę, wpisywać się.
1. madallenka z mężem ;) (może przyprowadzimy jeszcze kogoś ze sobą)
2. Robert Dy
3. Yoshitaka
Ktoś jeszcze chętny? Proszę się dopisywać do listy.
:sad:
albo Wy macie za dużo czasu, albo ja jestem jakiś nie doorganizowany:evil:
Tym razem mam rodzinną komunię.
Na obecną chwilę jak najbardziej - ale jak sobota to nie od rana, tylko bardziej pod wieczór, bo wydobrzeć po Juwenaliach pasuje :)
Tam trzeba jechać rano. To jest jakieś 40km od Krakowa. Poza tym chcemy jeszcze zaliczyć grillowanie - powrót wieczorem.
Zależy Canis jak zdefiniujemy rano :D
40 km to tak naprawdę niecała godzina jazdy :)
Ja tez jestem chętny.
wg mnie jest tam ok 80km, przecież to mieścina zaraz koło Bielska Białej...
Sorki, moja pomyłka.
LISTA:
1. madallenka z mężem (może przyprowadzimy jeszcze kogoś ze sobą)
2. Robert Dy
3. Yoshitaka
4. magix
Ktoś jeszcze chętny? Proszę się dopisywać do listy.
Oprócz wyjazdu w przyszły weekend dzisiaj planujemy mały wypadzik na kamienice (bramy, schody, itp) wokół rynku. Jak ktoś jest chętny to prosimy o kontakt telefoniczny. Numery znacie, a jak nie to były wyżej podawane.
Ja 9tego maja mam wystawe swoich foto, wiec w sobote nie bardzo moge. W niedziele jak najbardziej. Poza tym, jesli ktos ma chec wpasc na otwarcie to zapraszam.
Za to jutro, to zn. 3 maja mam chec wyskoczenia gdzies na łąke, do lasu czy w podobne miejsce. Naszlo mnie znow na makro. Jest wsrod was ktos, tez ma chec pofocenia przyrode? Z powodu Nikona (no chyba ze i ktos tez ma) , nie moge niestety zaproponowac Tamorona 90 2.8 macro, ale moge pozyczyc Raynoxa 250R
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
5. jablam (jesli nie bedzie to sobota)
6. nessuno ( z tego co mi wczoraj mowila to chyba tez moze w niedziele)
Zmieniłem Canona na coś zdecydowanie lepszego :mrgreen:
Poręczny, chwytliwy kolor, rewelacyjne możliwości :twisted:
Czego chcieć więcej ??
http://img80.imageshack.us/img80/92/sony.jpg
Na szczęscie 50D na szyi dynda...
a jaki lekutki... ech, żeby reszta tyle ważyła :mrgreen:
Tak zapytam - zadowolony jesteś?
Pytam, ponieważ nie mam możliwości (a przede wszystkim chęci, ale wykręcam się możliwościami) noszenia ze sobą aparatu i zastanawiam się nad czymś małym. Sporo osób polecało mi niektóre małe aparaty, ale żeby nie narzekać na jakoś w porównaniu z lustrzanką, to ceny ich nie były zbyt rozsądne...
Jak to jest w tym wypadku - jeżli można spytać?
Przecież to jakiś badziew, w dodatku nie mój, tylko jakieś laski na Wawelu mi go dały, żeby im fotkę na NK zrobić :mrgreen:
Trzeba dźwigać lustro, nie ma lekko :twisted:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ja tylko niosłem pomoc :mrgreen:
Jak słusznie zauważył Canis, 50D nadał mi wisi na szyi i z gracją obija brzucho :twisted:
Aha.... He he - no to rozumiem, że wyszedłem na dekla, co to kawału nie załapał
;-)
Co do kolejnego spotu.
Rozumiem, że jedziemy na Kozubnik w niedziele by ewentualnie jablam i nessuno mogli z nami pojechać.
Ja proponuje wyjazd w godzinach porannych (7:00 , 8:00 rano?), by jak będzie za ciekawie czasu nie brakło na focenie (a jest gdzie chodzić).
Aha: jak się dzielimy na autka? Kto bierze kogo i kto zabiera pojazd?
AKTUALNA LISTA:
2. Robert Dy
3. Yoshitaka
4. magix
5. jablam
6. nessuno
AKTUALNA LISTA:
2. Robert Dy
3. Yoshitaka
4. magix
5. jablam
6. nessuno
7. Oliwka
8. domero
Będę miał 2 miejsca w samochodzie.
U mnie 3 miejsca wolne w samochodzie.