A możesz to rozwinąć .
Moja przeglądarka nie nadąża i wyszukuje tylko ES-68
ESTE............ pod tym adresem jest oczywiście ale to tylko oferta a produktu brak...
Wersja do druku
Przepraszam za pomyłkę, rzeczywiście to ES a nie WS :(
A nie ma dostępności?
Nie ma tu? - Canon ES-68 - Akcesoria drobne - Foto - Sklep internetowy Cyfrowe.pl
Znalazłem jedną ofertę na alledrogo ale gościu chce za zamiennik tyle co za oryginał.
Trzeba poczekać na więcej ofert to może cena trochę spadnie.....
osłony schodzą jak ciepłe bułki. U dystrybutora na dzień dzisiejszy nie ma, czyli muszą dopłynąć w kontenerze ;) Jakieś 3-4tyg i będą znów, chyba że Chinczyki nas załatwią zamiennikiem w tym czasie :)
Na ebaju są zamienniki po pięć dolców. Do wyboru do koloru.
Ok Masz rację , ale nie kupowałem tam nigdy i jeśli nawet bym kupił do dojdzie ( pewnie z bardzo daleka) za dwa, trzy albo cztery tygodnie .Ja potrzebowałbym za tydzień.
Jak wrócę z wakacji to pewnie będzie już wysyp na Alledrogo, wtedy się kupi ..
No i może cena zamienników będzie bardziej realna bo za oryginał 27 dolarów to raczej nie zapłacę...
pozdrawiam Wojtek
Poprawek kalibracyjnych jak nie było tak nadal ni ma :(
Pewnie można sobie z tym poradzić modyfikując exif i używając DLO dla "starej" 50/1.8.
Dla wersji STM pewnie DLO pojawi się w najbliższej wersji DPP, która pewnie zostanie wydana dla jakiegoś nowego korpusu. Kiedy to będzie? Pewnie trzeba się uzbroić w cierpliwość na kilka miesięcy.
Kiedy będą dane korekcyjne...?
gdyby ktos szukal tulipana to polecam aliexpres, 15zl (zamiast 100 !!! kto do **** wola 100 zl za kawalek plastiku... paranoja) a jakosciowo w 100% do zaakceptowania, swoja funkcje spelnia idealnie