141) Lewada na Maderze (taka woda płynąca po skałach), na wysokości 1000 m n.p.m.
--- Kolejny post ---
142) Góry skały i woda - tym razem na poziomie zero.
--- Kolejny post ---
143) Urwiska dookoła i ujście rzeki.
Wersja do druku
141) Lewada na Maderze (taka woda płynąca po skałach), na wysokości 1000 m n.p.m.
--- Kolejny post ---
142) Góry skały i woda - tym razem na poziomie zero.
--- Kolejny post ---
143) Urwiska dookoła i ujście rzeki.
Jestem zwolennikiem ciasnych kadrow i żywego(choćby kawałek )
136-wolałbym łeb i łapy
137-szkoda,ze buzia uciekła za patyk .
138-zgubiona broszka ? - Nie :)
141-uruchamiam wyobraźnię:na ścianie ,wydruk 2 m wysoki ,byłoby super.
Fajne kolory i spadek ...........
Na tej stronie po zmniejszeniu :kakadu.
137) Niesamowicie szybkie są - zaraz uciekają, ledwo cyknąłem. 138) Ha.. średnica tej dużej "broszki" to 15-20 cm, niemało 141) Wysoko było ze 200 m, to 2 m dla zachowania skali w sam raz :)
Fajnie że zaglądasz, wszystkie uwagi są cenne, trzeba doskonalić umiejętności. Na 143) jest żywy człowiek - wędkarz, taki malutki - stoi na kamieniu przy brzegu.
144) Suchy krajobraz
Przyjacielu,to żadne tłumaczenie.Koledzy z NG z takim refleksem,na chleb by nie zarobili :mrgreen: .
143
widze ,że masz zaciecie okulistyczne,nie wiem czy dobrze znalazłem obiekt :) .
Ha...dobre z tym NG, pewnie z głodu musiałbym zająć się rekonstrukcją wypadków drogowych :)
Również masz zacięcie okulistyczne i bardzo dobrze odnalazłeś obiekt, tak tam był wędkarz.
145) Ów wędkarz z innej pozycji.
146) Smutny krajobraz (2) na półwyspie św. Wawrzyńca
147) Miejscami oset na kolorowo - jest jakieś życie
Zawsze z przyjemnością oglądam twoje foty, górskich widoczków trochę ci zazdroszczę, nie pamiętam, kiedy ostatnio byłem w górach i na wakacjach w ogóle. Podobają mi się landy, nie mam się do czego przyczepić. Cykane c 15-85?
--- Kolejny post ---
Kurczaki, perkozów też ci troszkę zazdroszczę:)