Czy to naprawde takie dziwne, że chcałbym znac stan realizacji ? Diodakowi jak widze nie przeszkadza odpowiadanie na tego tego typu pytania. Jako solidny IDmaster ;) jest cierpliwy i chwała mu za to.
Wersja do druku
Czy to naprawde takie dziwne, że chcałbym znac stan realizacji ? Diodakowi jak widze nie przeszkadza odpowiadanie na tego tego typu pytania. Jako solidny IDmaster ;) jest cierpliwy i chwała mu za to.
Odesłałem paczkę i na piątek miała dojść do drukarni. Pewnie się dzisiaj za nią wezmą, porobią otworki i jutro odeślą. Muszę jeszcze wydrukować najlepki z adresami a wcześniej kupić papier samoprzylepny do etykiet, bo nie mam przyjemności w smarowaniu klejem tylko etykiet :D. W sobotę powedruję z kopertami na pocztę także po weekendzie ID-ki powinny zacząć do Was przychodzić.
Akcji z kolejną serią identyfikatorów i smyczy nie zacząłem, bo KuchateK się nie wyrobił z przygotowaniem formularza :mrgreen:. Ciekawe co ma na swoją obronę ;).
Dzięki Diodak za info, czekamy dalej.
O właśnie Thx :)
Swoją drogą to ta drukarnia troszkę wali w ch... Sporo czasu zajmuje im realizacja jednego zlecenia.Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Drukarnia ma w umowie 2 tygodnie robocze czyli de facto 3 zwykłe z weekendami i nie można się z nimi o to kłucić. Najgorsze jest to, że musiałem wszystko odsyłać (zresztą jak poprzednio hehe) i znowu czekać na przesyłkę do mnie :|. Ale jest coraz lepiej... kolory poprawili, nie było pomyłek z personalizacją, nie ma co narzekać :).
Sprawę smyczy też już powoli załatwiam, teraz tylko czekać aż KuchateK skończy formularz - zostało jescze kilka poprawek. Do końca tygodnia nie będzie żadnych wieści bo jestem poza domem.
jakbys zamowil milion indentyfikatorow to by byla inna gadka.Cytat:
Zamieszczone przez chuckyy
Niecierpliwi jak małe dzieci:rolleyes:
Mam wrażenie, że niektórzy z Was niedługo tzw. "pypcia" dostaną z niepokoju i niecierpliwości:mrgreen:
Diodak - szczerze Cię podziwiam i życzę duuużo cierpliwości.
TOKIN(ka)
Droga Tokinko, jak bym charakteryzował sie stopniem cierpliwości mojego 6-letniego syna, to byłbym już jednym wielkim 'pypciem" :mrgreen: (czekam na ID pół roku):?Cytat:
Zamieszczone przez TOKIN
HA ! Dostałem identyfikator :D:D:D:D Full WYPAS :twisted: Dzięki wielkie DIODAK :) Ale GIT ;)