Ok. Juz zgadani jestesmy. Laduje baterie :)
Wersja do druku
Ok. Juz zgadani jestesmy. Laduje baterie :)
Koledzy powiedzcie gdzie w dzisiejszych czasach można kupić kalosze w Pyrlandii. Psiakis sklep ogrodniczy albo BHP. Problem w tym ze mam rozmiar 46;)
sprobuj w tesco, w dziale ogrodniczym na zewnatrz. chyba kiedys sam tam kupowalem gumiaki na mazury.
mówicie, że będzie aż tak mokro?? Ja myślałem, żeby zabrać moje pseudo-górskie trapery...:confused:
Cichy! Jak źle jest? będzie woda po kolana?
Bo ja się nie mam w co ubrać... :mrgreen:
Cichy coś o kaloszach wspominał...Cytat:
Zamieszczone przez SebastianD
ja kupiłem kalosze zielone w selgrosie. W Realu były bodaj żółte i czerwone :) Trzeba szukać. A warto je mieć.
no jam jest online cały czas, tylko - qrde już pisałem - nie w mej naturze wstawać o 4-tej rano :twisted: i to tylko po to, żeby się moczyć :mrgreen: tym bardziej, że w sobotę mam robotę od 9-tej...Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
no, ale fakt - co z innymi?? Robert, Polaco, Adamek, Silent?
to ja też się za jakimiś kaloszami rozejrzę...
ale jak trafię jedynie na różowe w kaczuszki, to niech nikt nie waży się jutro komentować ;)
Będzie wesoło :)
Spotykamy się więc o 5 rano w zatoczce zaraz za rondem starolęka na wysokości końca przystanku tramwajowego przy rondzie w stronę starołęki. Tam jest taki kolorowy drogowskaz w prawo Medica jakaś tam. Kilkanaście-dziesiąt metrów za rondem zaraz. W różowych i żółtych kaloszach zakaz wstępu na teren łowów :)