Z calym szacunkiem dla autora, ale komentarze z ocena wolalbym uslyszec od osoby postronej:)
Wersja do druku
Dzisiaj do mnie dotarła "FOTOGRAFIA ŚLUBNA" Pawła Wójcika . Wydana OK , twarda okładka . Jeszcze nie czytałem , ale na pierwszy rzut oka , troszkę za dużo sprzętu za mało techniki .
Książka zawiera odpowiedzi na 99% pytań zadawanych przez ludzi , którzy dopiero zamierzają focić śluby .
Jaki aparat .
Jaki obiektyw.
Jaka lampa .
Jak z w/w sprzętu korzystać .
Jak się przygotować do focenia ślubów i na co zwracać uwagę .
Wszystko w podstawowej, aczkolwiek moim zdaniem wystarczającej wersji .Po prostu bardzo ciekawa książka dla początkujących , napisana prostym i zrozumiałym językiem .
mam pytanie o książkę:
"WIELKA KSIĘGA FOTOGRAFII" - Anne H. Hoy.
Ma być to prezent gwiazdkowy, dla mnie. Nie chcę poradnika jak robić zdjęcia.
Jakaś recenzja? Warto namówić Mikołaja?
Polecam wszystkim pasjonatom stronę :
www.ebookshare.net
Gazetki w pdf i nie tylko...
Kupiłem te książkę i stwierdzam, ze warto ja przeczytać . Adresowana jest może do początkujacych fotoamatorów ale każdemu polecam. Młodych nauczy wiele rzeczy a bardziej zaawansowanym przypomni, ze napakowanie elektroniką i gadżetami puszki to nie wszystko. Napisana przejrzystym językiem. Ilustrowana fajnymi zdjęciami. I niedroga. Ja nie żałuję, że mam ja w swojej fotograficznej biblioteczce.
witam
czy posiada ktoś książke o fotografowaniu Andrzeja Mroczka w PDF
pozdrawiam
Witajcie , tez bym byl chetny na jakas Polska ksiazke w wersji elektronicznej bo na normalne ksiazki musze poczekac do urlopu :)