Kubaman - a co z niedzielą? Są jakieś plany?
Ja pracuje do ok 15 (w Tarnowie :/ ) i bylbym w kraku na jakas 16-17 ;(
Wersja do druku
Kubaman - a co z niedzielą? Są jakieś plany?
Ja pracuje do ok 15 (w Tarnowie :/ ) i bylbym w kraku na jakas 16-17 ;(
Bardziej martwilbym sie nie obiadem a rezerwacja na wieczor. Grupie 20 osob, miejsce na obiad znalesc nie bedzie tak trudno jak miejsce do napicia sie piwka w knajpie. Ze wzgledu na fotograficzny klimat proponuje pauze na florjanskiej. |Propozycja co by pozwiedzac troche knajpy jest jak najbardziej ok!
Edit:
Co do planu to mozna zrobic wycieczke z rynku, grodzka na wawel, zejscie obok smoka i plantami do barbakanu. Przy okazji mozna zachaczyc o bunkier i wystawe photo.
Edit2:
Nocne foconie to chyba dobrze rozpaczac od rynku i wiezy ratusza a pozniej mozna przejsc na grodzka z racji tego, ze chyba patrzac wzdluz niej bedzie ksiezyc wschodzil.
Edit3:
Na drugi dzien to moze kopce i zoo ( kosciuszki jest spoko bo jest knajpa :D ). Jezeli byloby pare osob zmotoryzowanych to mozna by dla chetnych zrobic wycieczke do balic na spoting (ja niestety samochodu nie posiadam :-( )
Edit4:
No i jest jeszcze ten kamieniolom zalany woda, jak on sie nazywal? Thorin ty wiedziales ;-)
Ogolnie to duzo zalezy od pogody.
Wedlug onetu pogoda na weekendzie w Krakowie ma byc mizerna z niewielkimi opadami w niedziele. Caly czas pochmurno - czyli pogoda sprzyjajaca
Mmsza, dla kogo zarezerwowales zey nasze centrum wiedzialo co robic dalej ?
czy to ten numer telefonu Mmsza ? 292-22-11 ?
tam maja trzyosobowy pokoj ale placi sie 70 zl od lebka...
jesli to ulica Józefa (rabina) to jest to na Kazimierzu - około 20 min spacerkiem przez samo miasto na Plac Mariacki. A w drugim dniu, nie będziesz musiał wychodzić, bo Kaziemierz jest w planach ;)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
No, jakby to powiedzieć. Kawałek jest. Na oko z kilometr.
Tomek, thorin ma wielkie problemy z rezerwacją dla Was spania. NIe ma nic oprócz kilku 10 osobowych pokojów na peryferiach. Sprawdźcie proszę lokalizację mmszy, i rezerwujcia z danishem jak najszybciej jeśli się da
Kubaman, tak nieśmiało wtrącę - może wam pomogę - nocne focenie wyszłoby lepiej chyba gdzieś w ok. 17-18 (teraz jest 18.18 i jest ciemno), a witraże raczej w dzień - jak są rozświetlone przez światło z zewnątrz, kościoły podobnie...
a thorin juz cos ma? a venio?
Venio nie ma, moze nie bedzie piszczal ze trzeba zaplacic 70 zl, ale pod telefonem ktory podalem rano jeszcze byl trzyosobowy pokoj, to tez na kazimierzu, wiec Ty Tomku, Danish i Venio mielibyscie akuratnie spanie...
Tomek, mam tam dzwonic ?