witamy i standardowo przypominamy o uzupelnieniu profilu uzytkownika o wiek i lokalizacje - jesli to nie problem ;-)
Wersja do druku
witamy i standardowo przypominamy o uzupelnieniu profilu uzytkownika o wiek i lokalizacje - jesli to nie problem ;-)
Moze by to tak gdzies przykleic? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
widzę tu patronat Ojca Dyrektora i jego świty nad Canon Board :)
Również chciałbym się przywitać, podobnie jak większość "nowych" forum czytam od dość dawna, jednak dopiero teraz zdecydowałem się zarejestrować jako pełnoprawny użytkownik. Pozdrawiam
Kolejna osoba dolacza do CB:) Trafilem tutaj przypadkiem ale od razu mi sie spodobalo.
Na poczatku przegladalem forum intensywnie ale wreszcie splodzilem jakies pierwsze posta:)
Tak ze witam wszystkich canonierów serdecznie:-)
Witam wszystkich szanownych użytkowników forum Canona i administratorów. Ja również ( choć jestem początkujący ) jestem miłośnikiem firmy Canon. Fotografią interesuje się od nie dawna bo od roku dopiero ale staram sie dowiadywać wielu nowych rzeczy i poszerzać moją wiedzę o dodatkowe tematy. Jestem z Krakowa i jeszcze się uczę. To chyba na tyle pozdrawiam wszystkich użwytkowników i administratorów forum. :-D
witam wszystkich!
trafilem dzis (przypadkiem), poczytalem, spodobalo sie, zostaje :-)
vinc
Witka!
Wpadłem przypadkiem i zostaję :)
Witam wszystkich
Jestem tu zaledwie od kilku chwil, ale mam nadzieje czesto tu zaglądać.
Niedługo stanę się szcześliwym posiadaczem Canona 350D :)
Pozdrawiam
---------
radp
Witam właśnie przymierzam się do zakupienia Canona EOS 350 i mam zamiar dokładnie prześledzić całe forum by znalezc wszystkie odpowiedzi na moje pytania :.)
Fotoamator