196. pięęękne!
Mogę trochę przyciąć srokę?
Wersja do druku
196. pięęękne!
Mogę trochę przyciąć srokę?
Sroka bardzo fajna, nawet w tym gąszczu gałęzi, jadnak ja bym przyciął grubą gałęź w LGR.
Samiec kląskawki rozumiem że był daleko i nie chciałeś na siłę walczyć z kropowaniem. Ale również podoba mi się
A tak:
:D
Chciałem zostawić proporcje 10x15 a przeszkadzała mi ta gruba "główna" gałązka w lewym górnym rogu oryginału - stąd trochę spod ogona uciekło...
Jestem pod wrażeniem Twoich prac bo mają klimat, który mi odpowiada mimo, że tak do konca nazwać go nie umiem :?: A może są po prostu normalne?
Jednak pewien niedosyt (bardzo delikatny) czuję bo nie wiem, gdzie mam szukać fotek zrobionych z pierścieniami :lol:
Aż sam odszukałem raw źródłowy i zacząłem próby z innym przycięciem zdjęcia :) ...na razie się zmęczyłem, ale jak coś wymyślę lepszego to wkleję alternatywę.
A co do pierścieni makro, to z uwagi na małą GO teraz muszę kupić sanki, bo bez nich to najwyżej mogę w domu w warunkach laboratoryjnych pstrykać czubki wkładów do długopisów (co oczywiście robiłem za raz po tym jak przyszła paczka od ciebie :mrgreen: )
Dla mnie to wszystko to istne cuda.. ale widać.. jakość aparatu. Moje Gratulacje!
Swietna galeria, jestem pod wrażeniem!
Wreszcie słońce, wreszcie zobaczyłem jakieś inne ptaki niż sroki i gawrony :)
201. Kwiczoł zaciekawiony moją osobą
202. Wrona siwa
203. Ta sama wrona
204. Szalone bogatki - może zagościły w tym miejscu przez dwie sekundy
205. Na kolejnych kowalik (jako jedyny polski ptak potrafiący chodzić po drzewach głową w dół)
206.
207.
Może dziś też coś upoluję ;) Pozdrawiam