na oś z w centrum rehabilitacyjnym Medion mam 2 lampki quantuuma z akcesoriami i tła na upartego i modelkę załatwię
Wersja do druku
na oś z w centrum rehabilitacyjnym Medion mam 2 lampki quantuuma z akcesoriami i tła na upartego i modelkę załatwię
Ok, to po nowym roku zorganizujemy tą cementownię + ew. zamek, ten żydowski dom modlitwy itd. :)
Ja jestem demobilny, a za chwilę wyruszam pomagać bliskim w porządkach. Jesli Twoja oferta będzie aktualna w przyszłości to ja się piszę jak najbardziej,
Pozdrawiam, do usłyszenia :)
Nie probowalem nigdy studia.. ale chetnie bym potrenowal, tylko juz niekoniecznie dzisiaj.. "zorganizowalem sobie czas" inaczej juz:D
Ale jesli bylaby mozliwosc w innym terminie, to ja chetnie sie czegos dowiem o foceniu w studio :)
ja nie mam nic przeciw ;] dajcie tylko znać kiedy...
Na studio sam bym się chętnie zalapał.
No i pogoda nie ma znaczenia :-)
Ja w srode mam popoludnie zajete, ale poza tym jednym dniem to jestem wolny (ewentualnie jutro dentyste odwiedze..) :mrgreen:
jesli moge cos dopowiedziec....to ja mam "ala profesjonalne " tlo fotograficzne...biale szerokie na 2,5m + stojaki do niego itd..... wiec jesli nie macie nic przeciwko i termin bedzie pasowal...to bardzo chetnie......
Oooo.. powiem szczerze, ze na studio bym sie pisal na 100% po Świętach. Sam w planach mam zakup lamp do amatorskiego studia, tyle, ze poki co jestem dziewica jesli chodzi o studio. Chetnie pochlone wiedze innych w tym zakresie.
Co bys cie powiedzieli na sobote po Swietach? Oczywiscie jesli wlascicielowi studia pasuje.