-
Hmm w mojej skromnej opini , ciezki temat tzn nie temat co pomysl w sumie , tak zeby wyszlo to "cos". Mi rownierz do konca obrobka nie lezy ( kolorki nawet ok ). Gacie heh , juz wspomnieli ;]. No i jak na sesje ciazowa , to malo tej ciazy , takie pierwsze skojarzenie , dopiero na tych drugich fotkach "zwyklych" daje sie to odczuc jakby , bo kadrem/gestem i ogolnie jakos ta ciaza podkreslona.
-
Przedstawiam Wam Kaję i Kubę, na razie podczas przygotowań:
152.
153.
154.
155.
156.
157.
158.
159.
160.
-
Genialne są Twoje ślubniaki, każda fotka jest idealna - super obróbka. Szkoda jedynie uciętej stopy (152) i palca (153).
-
155 i 160 wymiata! Po prostu leżę i kwiczę! Reszta też trzyma poziom. Wyrobiłeś się w tej dziedzinie :D Oby tylko nie ciągnęło cię do tych hardkorowych sesji ciążowych...
-
Dzięki, ale wewnętrzną potrzebę hardkoru mam nadal i mam nadzieję że szybko mi nie przejdzie.
-
hardkorowe zdjecia ciążowe - super!:) Żeby mi się trafiła taka para to bym sie cieszyła, można poszaleć i wyjść poza schemat:)
Ciekawe też co pomyśli sobie dzieciaczek za te x lat oglądając te zdjęcia;)
Z przygotowań:
najbardziej podoba mi się 160 - świetny kadr, moment i kontrasty. Ciekawa jestem jak wyglądałoby bez winiety...?
156 jakos nie bardzo ta tekstura
aha, jeszcze 149 jest fajne. Takie grzeczne i śliczne;)
-
158 i 160 , reszta nudniejsza ;p
tak myslalem sobie czemu w 152 nie dales butow na 1 plan , bo sa ciekawe dosc , ale 160 wyjasnila juz me zwatpienie ;]
-
Kolej na ceremonię:
161.
162.
163.
164.
165.
166.
167.
-
O, Służew :) genialny kościół.
Widziałam w nim już śluby na których oświetlenie było prawie zerowe a wzdłuż całej długości nawy głównej poustawiane były świeczki. To dopiero wyzwanie dla fotografa :)
A zdjecia fajne, naturalne. I ładne, kontrastowe bw bez nadmiaru 'artyzmu'.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
pank
Kolej na ceremonię:
Tyle że tu nie ma nic z ceremonii :/ Gdzie przysięga, gdzie zakładanie obrączek, gdzie podpisy? Ni ma.
166 poruszone :D
Fajne BW, fajny motyw z piąchą, 162-164 : są momenty. Niby ok, ale tej ceremonii chciałbym jednak więcej zobaczyć...