mnie to zdjęcia legitymacyjnego nie przypomina, ale ok ;)
Wersja do druku
mnie to zdjęcia legitymacyjnego nie przypomina, ale ok ;)
No własnie, niby lewy półprofil jest, ale znowu te oczy.. och, ach.. Guniu, przekaż modelce..:grin:
Co do obróbki.. czy napewno to zdjecie najkorzystniej wygladało w BW i z takim kontrastem? Nie żebym sie czepiał, ale jestem raczej zwolennikiem subtelniejszych korekt w portretach:wink: jesli by jednak zostawić w takiej postaci jaki jest, to nawet szum jest ok i pasuje.
Pozdrawiam.
własnie w takim stylu chciałam to zrobic.. slider, przekażę ;) kuzynka sie na pewno ucieszy
Zdecydowanie najlepsze zdjęcie nr 4. Jak na początek to super wyszło. Widzę, że nie masz jeszcze jakiegoś jasnego szkiełka?! Wszystko idzie w dobrą stronę :grin:
Kupa szumu i to nawet w jasnych partiach, sporo przepalenia, kadr mi się nie podoba i wolałbym oboje oczu ostre.
Kamil nie ma przepaleń, jest prawie, prawie :D
No ale ok, popracuję jeszcze nad tym. ;)
Mike_Lopezz - mówisz o tych pierwszych zdjęciach?? One były robione pół roku temu...
Sprawdziłem w PSie. Przepalenia na policzkach, nosie, prawym ramieniu.
to ja nie wiem.. najwyraźniej jak chcę mieć na granicy przepału, muszę zjechać zawsze więcej.. ale żeby LR mnie okłamywał??
Nie mogę noo....skoro taki był zamysł to ok i co się upierasz czy sa przelenia czy nie? To też jest środek wyrazu.
Bardzo fajny HK przepalenia jak i szumy są tu całkowicie na miejscu czekam na jakąś serię w tym klimacie.