Jeśli już to do pozy ze zdjęcia miclesa. Obie są siebie warte z tym, że micles z tego co misie zdaje zdjęcie zrobił dla żartu. :-D
Wersja do druku
Jeśli już to do pozy ze zdjęcia miclesa. Obie są siebie warte z tym, że micles z tego co misie zdaje zdjęcie zrobił dla żartu. :-D
No cóż, dzięki za opinię:)
Poza na ostatnim faktycznie nietrafiona, nie pasuje w ogole do faceta ale ogolnie cala seria, pomimo kilku bledow, dobra.
Widac, ze sie rozwijasz.
Oby tak dalej:)
Nietrafiona bo nie ma uzasadnienia. Jak facet jest ubrany http://www.youtube.com/watch?v=jxvetM7uqms normalnie:-D to i powinien mieć pozę adekwatną do sytuacji lub otoczenia. Dlatego wspomniałem o deskorolce lub czymkolwiek innym co by uzasadniało taką pozę a nie wynika to z ubrania czy wyglądu modela. Poprzednie zdjęcia jak najbardziej mi leżą.
mam jeszcze trochę podobnych póz, może znajdę coś co będzie lepsze:)
żeby nie było że tylko Micles robi zdjęcia dla żartu:D :
116 (jak mój ulubiony autobus:D)
Prawie bardzo fajne,
portrecik - zapowiedź nowej serii zdjęć z sesji z Izą:)
117.
Nie lubię efektu pustki w buzi. Jeżeli jest chociaż trochę otwarta, to powinno być coś tam widać - kawałek zęba, wnętrze, cokolwiek. Reszta smacznie. Dałbym może trochę włosów na prawą stronę torsu.
Hmm, obwódki znowu atakują, czy to znowu "taki cień"? (patrząc na zdjęcie - prawa strona twarzy i szyii)
taki bokeh;)
oczy super wyszły ;) świetna fota mimo tego, ze "pustka" w ustach za bardzo rzuca sie w oczy