Prawdopodobnie wolasz i obrabiasz zdjecia w innej przestrzeni kolorow niz sRGB, a taka wlasnie obsluguje przegladarka.Cytat:
Zamieszczone przez allgsm.pl
Wersja do druku
Prawdopodobnie wolasz i obrabiasz zdjecia w innej przestrzeni kolorow niz sRGB, a taka wlasnie obsluguje przegladarka.Cytat:
Zamieszczone przez allgsm.pl
Van wiem ,ze modelke powinno sie "sadzac" w cieniu, ale chcialem pokazac ,jak slonce mocno swieci, cieplo itd ale mi chyba nie wyszlo ;-)
Tormentor no wlasnie wszystko jest oki a kiedy widze zdjecie otwarte w Ps-ie a zdjecie to samo na forum to jest roznica w kolorach :confused:
Ostatnie z serii:
wery god!! tylko te obcięte okulary....:) albo całe albo wcale....
co do kolorów to różne przeglądarki różnie widzą kolory ...
zajrzyj tu ...
problem z profilami w różnych przeglądarkach Safari / Firefox
http://canon-board.info/showthread.php?t=18428
a co powiecie o tej fotce ???
wtedy jeszcze nie mialem blendy i dodatkowych swiatelek
http://picasaweb.google.pl/efotomagi...03960054450290
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
[QUOTE=allgsm.pl;467614]W zwiazku z tym ,ze mamy powoli lato, mam pytanie dotyczace robienia portretow w plenerze w okularach przeciwslonecznych ;-) ......agata..........
QUOTE]
ladne zdjecia szczegolnie 1 w okularach, tak na marginesie Twoja zona ma piekne, zmyslowe usta - skup sie na tym, one w polaczeniu z ladnymi oczami bardzo przyciagaja uwage
pozdrawiam
Ok wiec wrzucam z nie ucietymi okularami ;-)
Chyba za duzo gory ,czy mi sie wydaje ?
A i jeszcze to pokaze ;-)
No wlasnie mam ustawione sRGB ;-)
Panowie co sie dzieje, tylu chetnych bylo do portretow i cisza ? ;-)
Prosze sie nie bac krytyki bardziej doswiadczonych kolegow ,tylko wrzucac fotki bo watek umiera ;-) Wkoncu krytyka jest potrzebna zeby zaczac robic pozadne fotki ;-)
Wrzucam jedna, gdzies sie zapodziala ;-)
Odrazu wyprzedzam komentarze ;-) :
- Mina modelki zamierzona ;-)
- Odrosty, no niestety ale zona wraca do swojego naturalnego koloru wlosow ;-) i musze to jakos przebolec ;-)
Pozdrawiam