Muflon - hehe.... obiektywy będą rosły wraz z maluchami ?
JacekMR - środkowe rzeczywiście wypas :)
Wersja do druku
Muflon - hehe.... obiektywy będą rosły wraz z maluchami ?
JacekMR - środkowe rzeczywiście wypas :)
To w takim razie pozwole sobie na jeszcze jedno
dobra muflon, przebijam... :)
moja osobista 2,5-letnia Bulka z rowniez moja (choc o to musze sie ostro wyklocac, bo smarkula wyszczekana jest) malpka A590IS
a ponizej jeden z jej dzisiejszych efektow pracy. duzo na oslep jeszcze wali, bo zamiast patrzyc na LSD to przez celownik probuje (bo ojciec od pierwszych chwil jej zycia mierzy do niej z SLR i po prostu dziecko jeszcze nie do konca rozumie, ze mozna tez "na zombie") wiec dosc sporo dzisiaj usunalem... no ale to jej fajnie wyszlo, jak juz przymierzyla :)
w morde misia... dzisiaj to normalnie jestem dumny tatus... :D
No cóż... pozostaje mi tylko wyciągnąć z szafy G5 :) Tylko skąd ja kurde drugi wezmę? :roll:
w jej wieku to moglem co najwyzej ojca Zenitem o podloge walic.
ale zeby nie bylo zludzen, to oprocz tego zdjecia nawalila tez kupe na oslep. chocby pod tytulem "siamolot leci" - lup w niebo ;) zona moja osobista ze smiechu sie kulala, zwlaszcza, ze dziecko po kazdym zdjeciu mowilo samo sobie "fane źdjecie" i kazalo sobie brawo bic :lol:
a ja obiecalem jutro sciagnac z netu jakas wypasna fote KLM-a i Bulce pokazac, ze to ona zrobila (tak na zachete :) ).
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
szukaj na ebayu. jakby to byla dziewczynka to bym moze probowal kupic jakis A470 i zenic bajke, ze ten G5 to na krajobraz jest, a A470 do zdjec ludzi (mamy/taty). ale Ty nie dosc ze facetow masz, to jeszcze starszych i na dodatek we krwi maja Polibude (jesli sie nie myle), wiec nie ma wala, zeby nie przejrzeli, ze kit zenisz. jeszcze by na to forum wlezli i Ci siary narobili, ze oklamujesz :)
Witam
Od dłuższego czasu śledzę forum, w tym między innymi ten wątek i uważam, że nadszedł czas żeby samemu spróbować i mieć nadzieję na konstruktywną krytykę i opinie o moim zdjęciu. Zdjęcie nie było przeze mnie inspirowane - modelka pozowała sama z siebie.
Z chęcią poznam Wasze opinie i posłucham wskazówek, bo jak do tej pory moje doświadczenie w fotografii ludzi jest niemal zerowe.
Pozdrawiam
Znajomi wpadli do nas na Woodstock z córką, to była okazja coś pstryknąć ;)
Skoro już jest taki wątek z albumowymi fotkami to dwa kolejne :)